Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 130 / 19 / 0
@mrekuere za mało informacji, żeby cokolwiek powiedzieć
  • 16 / 1 / 0
bardzo mocno śmierdział jak by chemią z ogórkiem kiszonym
  • 12 / 2 / 0
Jakieś badziewie teraz tego badziewia to jest tyle różnego że masakra . Tyle tego poszło w kosz że masakra tragedia . Trzeba sobie dać spokój odciąć się od tego syfu bo to co krąży to chyba radioaktywny pył z Czarnobyla wzbogacony o najgorsze syfilisy
  • 68 / 16 / 0
Starajcie się opisywać jak najpełniej tj zapach, struktura w tym jak się kruszy, kolor, czy gryzie czy nie efekty i po jakiej dawce, czy "siada na oczy", jak bardzo speeduje w tym chęć na dorzutkę, jakieś zdjęcie dobrej jakości. Pamiętajcie, że ketonów jest dziesiątki a tak realnie w obiegu co najmniej kilka im pełniejszy opis tym mniej wróżenia z fusów.
  • 9 / / 0
takim Powiem jak wygla : , kryształy przezroczyste małe i większe czasami żółtawe...
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym
  • 2535 / 589 / 0
Dla mnie brzmi trochę jak 3cmc. Ale to tylko mój strzał.
  • 14 / 1 / 0
Czy istnieje 3cmc w formie malutkich przezroczystych kryształków, które są tak twarde, że się nie kruszą praktycznie tylko łamią kartę? Spotkał się ktoś z takim? Jeśli to nie był nawet keton to ktoś wie co to mogło być?

Przeniesiono ~ Atro
  • 915 / 261 / 0
@alibaba1212

Uzyj młotka.
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 1 / 0
@GermanskiOprawca to sól do kąpieli chyba była
  • 1 / / 0
Walę ketony już 5 miesięcy 3-4 dni w tygodniu i dosłownie nigdy nie czułem się tak jak po tym gównie. Vendor nazwał go EUFO-SPEED
Kolor - podobny do tynku taki biały/szarawy,
Kruszenie - bardzo łatwo się kruszyło, mega miękkie
Zapach - prawie że bezwonny
Początkowe działanie - byłem bardzo przyśpieszony, libido było zerowe, zero pocenia się, euforia była bardzo słaba
później - speed zaczął zanikać, eufo porównałem do MDMA, dosłownie czuło się jak to wchodzi na głowę robi się cięższa itd, eufo zaczęło usypiać, efekt pluszowy, potu nadal nie ma
już w sumie napiszę jak było przy końcowych 5h - sniffy tak siadały na głowę, cała głowa się poci, siedziałem zamulony, problemy z mową, straszne dreszcze w głowie, porównałem to do gorączki, że po każdym sniffie dostaje się gorączkę na 20 minut
Ostanie 30 minut muszę wyróżnić - straszne problemy z mową, jąkanie, straszne tiki na twarzy, małe halucynacje się pojawiły, oczopląs największy jaki miałem, parkinson, demencja
Teraz wchodzi wielki kurwa ,,finał' - 30 min po ostatnim sniffie kolega wyszedł, ogarniałem trochę mieszkanie i się kurwa zaczęło. Pierwszy raz miałem halucynacje słuchowe i dźwiękowe, myślałem że jakiś gaz mi się ulatnia w domu i wybiegłem z bloku w bluzie i majtkach w nocy. Jak wróciłem po tej ucieczce przed ,,gazem'', chodziłem z maczetą po mieszkaniu bo słyszałem ludzi w innych pokojach, cały czas patrzyłem się przez judasza w drzwiach czy ktoś mnie nie śledzi. To całe gówno po ostatnim sniffie trzymało mnie przez 5 godzin, a psychozy się skończyły jak zjadłem 6 tabletek kwetiapiny.
Cała ta zabawa trwała 35 godzin, zjadłem 5 gram.
Zapomniałem dodać bardzo ważne rzeczy - czuć było w nosie jakiś rozpuszczalnik, wypaliło mi cały nos, mały kryształek potrafił wolno wypalać skórę, zatoki całe zalepione.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.