Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym
Przeniesiono ~ Atro
Uzyj młotka.
Kolor - podobny do tynku taki biały/szarawy,
Kruszenie - bardzo łatwo się kruszyło, mega miękkie
Zapach - prawie że bezwonny
Początkowe działanie - byłem bardzo przyśpieszony, libido było zerowe, zero pocenia się, euforia była bardzo słaba
później - speed zaczął zanikać, eufo porównałem do MDMA, dosłownie czuło się jak to wchodzi na głowę robi się cięższa itd, eufo zaczęło usypiać, efekt pluszowy, potu nadal nie ma
już w sumie napiszę jak było przy końcowych 5h - sniffy tak siadały na głowę, cała głowa się poci, siedziałem zamulony, problemy z mową, straszne dreszcze w głowie, porównałem to do gorączki, że po każdym sniffie dostaje się gorączkę na 20 minut
Ostanie 30 minut muszę wyróżnić - straszne problemy z mową, jąkanie, straszne tiki na twarzy, małe halucynacje się pojawiły, oczopląs największy jaki miałem, parkinson, demencja
Teraz wchodzi wielki kurwa ,,finał' - 30 min po ostatnim sniffie kolega wyszedł, ogarniałem trochę mieszkanie i się kurwa zaczęło. Pierwszy raz miałem halucynacje słuchowe i dźwiękowe, myślałem że jakiś gaz mi się ulatnia w domu i wybiegłem z bloku w bluzie i majtkach w nocy. Jak wróciłem po tej ucieczce przed ,,gazem'', chodziłem z maczetą po mieszkaniu bo słyszałem ludzi w innych pokojach, cały czas patrzyłem się przez judasza w drzwiach czy ktoś mnie nie śledzi. To całe gówno po ostatnim sniffie trzymało mnie przez 5 godzin, a psychozy się skończyły jak zjadłem 6 tabletek kwetiapiny.
Cała ta zabawa trwała 35 godzin, zjadłem 5 gram.
Zapomniałem dodać bardzo ważne rzeczy - czuć było w nosie jakiś rozpuszczalnik, wypaliło mi cały nos, mały kryształek potrafił wolno wypalać skórę, zatoki całe zalepione.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem