01 listopada 2024kanfietk4 pisze: Witam, nie wiem czy piszę w dobrej kategorii, ale mam pewne pytanie. Od 8 miesięcy jestem czysta od beta ketonów iv. Tęsknię jednak za samym uczuciem wejścia. Przez pewien czas po odstawieniu iv miałam nawet problemy z alkoholem, ponieważ wydawało mi się, że wejście po wódce jest lekko podobne jak przy strzale (choć dużo gorszej jakości). Jednak od pewnego czasu już tego nie czuję... Stąd moje pytanie. Czy znacie jakieś sposoby, żeby "odtworzyć" to uczucie wejścia beta ketonów iv?
nie używamy nazw handlowych, na przyszłość bardziej rozwijaj wypowiedzi - nv13
Jakieś małe dawki oxy w mixach(ALE TO ODRADZAM, BO UZALEŻNIA .
POLECAM SERIAL NETFLIX COŚ TAM BÓL, O TYM PURDUE PHARMA)
fenibut z pregabaliną w malych dawkach
Jakis midazolam
lorazepam ma fajne wejscie
metylofenidat iv podobno bardzo euforyczny(mnie sniff wypierdala z butów i sie czuje stabilniej niż po krysztale typu 3cmc, MNIEJSZA ALE SENSOWNIEJSZA EUFORIA)
metylofenidat z baklofenem raz na tydzień euforyczne
Może nie tak jak to uczucie po strzeleniu ketona iv(nie wiem, nie próbowałem, jedynie sniff czy to MDMA czy 4cmc, dla mnie nie było to takie super jak wszyscy opisują, takie kurde, przereklamowane jak te całe ketony bo dziala to tak króko i nie stabilnie że to bezsens nawet dla ćpuna degenerata, serio. Jako wróg alkoholu powiem że nawet 100-200ml wódki raz na jakiś czas mniej szkodzi od pochodnych mefedronu.
Lepiej dopłacić i mieć bezpieczniejszy(choć nadal niebezpieczny) koko
doradzanie działań potencjalnie niebezpiecznych dla zdrowia nie dość ,że jest głupota sama w sobie to podlega pod punkt w regulaminie . Autorka wyraźnie w drugim poście zaznaczyła , że nie chodzi jej o narkotyki, a Ty doradzasz "oxy w mikasach " I jeszcze inne miksy lub kokainę
Każda kolejna taka "zlota rada " będzie odpowiednio "nagrodzona " Warnem .
/spiaca
Napisała, że chodzi jej o inną substancję, tylko nie i.v. Stąd moje posty ~ Atro
Nie tykaj się kolejnych dragów, koledzy widzę podpowiadają tragicznie, ale tak jest na tym forum niestety.
Na uzależnienie od ketonów jest lek i nazywa się Modafinil. Niby używany w uzaleznieniu od kokainy, ale sprawdza się i w tym przypadku.
Dla mnie działa jak "trzeźwe" ketony j wydaje się dużo lepszy. Po prostu nie jesteś odurzona i nie musisz martwić się kolejnym nałogiem, bo lek nie uzależnia i łatwo się robi na nim przerwy, które czasem są potrzebne. Dla mnie był to totalny gamechanger w nalogach i depresji.
Teraz go nie brałem ponad miesiąc i chuj, nie byłem uważny i zamówiłem ketony. :/ także trzeba być cały czas uważnym w tym nałogu i myśleć o wszystkim, bo chęć na ketony często atakuje człowieka nawet po roku abstynencji, którego nawet jeszcze nie masz.
Życzę powodzenia i oby nie zakończyło się nawrotem. Dużo zdrowia.
Poniewaz można zastępować takie uczucia środkami niepsychoaktywnymi lub jakimiś innymi aktywnościami, a nie lecieć w kolejne mózgotrzepy.
Lepiej dla zdrowia będzie.
Rozwiniesz temat jak niby to działa i również jak to odczuwasz? Przydałoby mi się coś takiego bo od odstawienia SSRI chlory coraz głośniej krzyczą mi weź.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.