Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Mordziaty, przecież dokładnie wszystko ci opisywałem. Na własnej skórze czujesz jak wygląda uzależnienie psychiczne. Nie chcę zabrzmieć pesymistycznie ale jak bierzesz pół roku to nastrój ci się nie ustabilizuje po jednym dniu abstynencji. Ile dokładnie obniżone samopoczucie będzie trwało to sprawa mocno indywidualna. Pierwszy tydzień zapewne będzie dość ciężko, potem już nie tak najgorzej ale będzie mocarna chęć na zarzucenie. Bo przecież masz coś do załatwienia, do znajomych trzeba wyjść a człowiek jak trup.
Teraz masz dwa wyjścia, albo się przemęczysz i odstawisz, przynajmniej branie codzienne albo witamy w gronie straceńców, bo w tym stadium pełnoprawny ciąg to już tylko kwestia czasu.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
25 października 2024PsychoDMT pisze: @Saguaro99
Mordziaty, przecież dokładnie wszystko ci opisywałem. Na własnej skórze czujesz jak wygląda uzależnienie psychiczne. Nie chcę zabrzmieć pesymistycznie ale jak bierzesz pół roku to nastrój ci się nie ustabilizuje po jednym dniu abstynencji. Ile dokładnie obniżone samopoczucie będzie trwało to sprawa mocno indywidualna. Pierwszy tydzień zapewne będzie dość ciężko, potem już nie tak najgorzej ale będzie mocarna chęć na zarzucenie. Bo przecież masz coś do załatwienia, do znajomych trzeba wyjść a człowiek jak trup.
Teraz masz dwa wyjścia, albo się przemęczysz i odstawisz, przynajmniej branie codzienne albo witamy w gronie straceńców, bo w tym stadium pełnoprawny ciąg to już tylko kwestia czasu.
Będę wspomagał się fenibutem i małymi dawkami pregi najbliższe dni i zrobię przerwę chociaż do następnego weekendu. Dobrze, że w weekend czeka mnie zakrapiana alko impreza to przynajmniej deprecha nie będzie odczuwalna.
Wczesniejsze testy byly na zasadzie placebo a dzis cos zaskoczylo.
Wiecej sie raczej nie spodziewam po opisach ale xhcialem zostawic notke ze nawet w ciagu na kodzie mozna poczuc dzialanie
Wczesniej bralem solo z 6 g xzerwonego na 1 raz na moc , potem w pracy z rana 5 lyzeczek producenta ziielonego .
I nic nie czulem praktycznie . Ale to bylo po sniadaniu ,.herbacie .
Kode tez najlepiej czuje jak moge sie w wczuc w swoje cialo i zaraz po snie na pusty zoladek.
E ; motylki trwaly z 20 minut.
Dzialanie oslablo ale jest okej . Lepiej niz na trzezwo xd
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ciekawe masz efekty. Podałbyś swoją wagę? I jak przyjmujesz Kratom (Toss and Wash?)?
Taka lekka euforia to pojawia się przy 1.5 - 3 gram dobrego Kratomu. Bez tolerancji, dawki 6 gram powinny być już bardzo silnie odczuwalne, niekoniecznie noddowanie, ale bez szans na pomylenie z placebo. Czasami 10 gram ze słabą tolerką to już terytorium oczopląsu i dziwnych skórczy mięśni.
Z pewnością Koda osłabia Ci działanie Kratomu i zadziałała tolerancja krzyżowa (cross tolerance, jak źle tłumaczę na polski jakieś wyrażenia to poprawiajcie). Może sobie odpuść Kratom do momentu wyjścia z Kody? Raz, że marnujesz towar, a dwa, że narażasz się niepotrzebnie na negatywne efekty Kratomu pojawiające się przy wyższych dawkach. 6 gram bez Kody potrafi już nieźle odwodnić organizm, a to źle wpłynie na wszystkie Twoje organy (w szczególności skórę).
Kratom też bardzo nie lubi się z jedzeniem. Jak przy nim zostaniesz to przejdziesz na dietę OMaD (One Meal a Day - Jeden Posiłek Dziennie) żeby go nie marnować :D .
Moją redukcję uj strzelił, a tak było fajnie. 4-5 gram dziennie. Teraz już wlatuje koło 10 ale to i tak lepiej niż wcześniejsze 20.
Kratom przyjmowałem raczej parę minut przed jedzeniem lub 1-2h po, na pusty żołądek brałem jedynie z rana na ogarnięcie się. Jeżeli w ciągu dnia przyjmowałem na pusty żołądek, to była większa szansa na wystąpienie nudności i ogółem nieprzyjemności na tle gastrycznym.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
Ty chyba pijesz zmielony majeranek a nie kratom.
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zatrzymani w sprawie opioidów. Wśród nich dostawca plastrów z fentanylem dla ''Ducha'' z Żuromina
Policjanci z Radomia, przy wsparciu funkcjonariuszy z Kielc, zatrzymali w Ostrowcu Świętokrzyskim trzy osoby podejrzane o nielegalny obrót opioidami. Aresztowano dwóch mężczyzn oraz kobietę. Zatrzymania mają związek z dużym śledztwem dotyczącym między innymi wprowadzania na rynek znacznych ilości plastrów z fentanylem na terenie Żuromina.
Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto
Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.