Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 639 / 403 / 0
Substancja denna, wszystko gówniane w ogóle chujnia ale wjebałem półtora gieta przy zerowej tolerce na raz %-D %-D %-D ja pierdole.
  • 57 / 18 / 0
Przeciwdepresyjnie się używa dawek typu 100mg oralnie (lub iniekcją) raz na kilka dni. A ćpanie wiekszych ilości da odwrotny efekt.
  • 4785 / 799 / 0
Fajne opracowanie po polsku na temat leczenia deprechy racematem kety.

https://www.psychiatriapolska.pl/Polish ... 4,0,1.html

Na plus przeciwskazania , powiklania opracowane na duzej grupie ludzi.

Sławetne problemy z pecherzem odnotowano tylko u jednego pacjenta !
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 892 / 258 / 0
A mi się wydaje, że chuja prawda tą ketą, 12 lat temu były to ciągi i dawało, a teraz nie daje nic.

Na uzależnionego nawet 100mg co tydzień da efekty odstawienie i negatywne.

Zresztą takie są zalecenia w kierunku terapii na NFZ, żeby uzależnionych stwierdzonych rok czy 10 lat temu nie przyjmować na terapię ketą. Chciałem być mądrzejszy niż NFZ i skopało mi dupę xD

Zadziwia mnie to, że wszyscy wiecie, że ciąg kety da efekty bardzo toksyczne, a na przykład ziomek chwali się ciągiem ma ośmiu gietach xD

To forum to serio się syf powoli robi.
  • 4785 / 799 / 0
Nie wiem co chcesz od forum . Wiadomo ze na neurotyczne mozgi post ćpienne 😀 mało co działa tak jak trzeba .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3025 / 832 / 5
Osiem gram to ze trzy dni zabawy. Ostatnio opierdoliłem koło pięćdziesięciu w ciągu i na koniec trochę zaczynało się psychotycznie robić.
A tak ogólnie to zwro uboków, obojętnie jakie ilości.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 12 / / 0
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
  • 3025 / 832 / 5
I mnie się sprawdzało, tak samo przy zejściu MDMA.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 639 / 403 / 0
14 października 2024NitroN pisze:
Hej czy ketamina może znaleźć zastosowanie aby ograniczyć chęć dorzutki beta ketonów? Powiedzmy robie sobie kilkugodzinne posiedzenie na beta ketonach i na koniec wale ketamine po to żeby złagodzić zejście po ketonach i już ich nie dorzucać. Dobry pomysł czy z deszczu pod rynnę?
Dobry, sam się tak bawiłem trochę lat.
Poza tym ketamina zmieni profil działania na bardziej ciekawy.
A pewnie skończy się tym, że jak zobaczysz jak keta działa zajebiście po ketonach to będziesz wpierdalal to i to razem %-D
  • 1423 / 574 / 0
@GermanskiOprawca sama keta nie wyleczy , moze wskazac droge jako narzedzie ale prace musisz wykonac sam nie ma cudownych panaceow
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem

Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.