Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 343 / 46 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: D4RKJOY »
@marlenaf po 8 to chyba bym nawet nie poczuł, że coś wziąłem, a biorę bardzo rzadko... Nawet nie wiem jak to odmierzyłaś :)
Ja przy >14 to mam tylko nieprzyjemne wejście.. które potrafi trwać całą faze XD dlatego też i bardzo rzadko to biore.
Cogito ergo sum
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mlodysynek »
Mam pytanie jak długo utrzymują się rozszerzone źrenice
  • 343 / 46 / 0
Nieprzeczytany post autor: D4RKJOY »
Kwestia dawki.... serio od wzięcia potrafi nawet 12h - w sumie same 2cb potrafi tarmosić ok 6-8h :)
No ale kwestia dawki... Jak masz mieć przypał to sobie daruj.
Cogito ergo sum
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
Szybkie pytanko, czy branie 2CB wpływa na działanie MDMA?
  • 57 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flammeus »
@gbu Zdecydowanie. To jest nexus flip i jest bardzo popularny
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
O co innego mi chodzi.Taki przykład, wrzucę sobie 2cb np. dziś, powiedzmy za tydzień i czy chcąc wrzucić MDA/MDMA np. kolejnego tygodnia, słabiej zadziała, poprzez wcześniesze przygody z 2cb?.
  • 111 / 18 / 2
Nieprzeczytany post autor: Lolxd »
2cb przed MDMA nie wpylnie na tripa na emce. Wiele razy robilem tak i emka czesala jak nalezy. Raczej jak juz to po emce 2 cb moze slabiej dzialac. Ale no nexusflip dla mnie jest obowiazkowy, nie biore MDA/MDMA jak nie mam 2cb.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 437 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: omertse »
No nexus flip to super sprawa sam go robiłem dnia którego @Lolxd dodałeś wpis wyżej, MDMA z MDA a potem trochę 2C-B, jak zeszło to na trzeźwo wciąż się świetnie bawiłem przez wiele godzin i tylko lekkie zmęczenie poczułem około 1-2 w nocy czyli w około T0+6 ale to raczej nawet bez wcześniejszego nexusa bym odczuł. Do domu wróciłem jakoś w okolicy T0+12 czyli długo po skończeniu działania. W sumie to nigdy po MDMA/MDA nie czułem się na drugi dzień źle, ale zawsze wychodziły z tego miksy, opóźniony candyflip, MDA+prega na zejściu+wiadro na zejściu pregi i 2 nexusflipy tak więc ciężko mi ocenić na ile pomaga ten miks w afterglow ale zdecydowanie fajna jest ta nuta psychodeli pod koniec, a jeśli są chęci to nawet można zwiększyć ilość 2C-B i przejść w pełnego tripa.
  • 111 / 18 / 2
Nieprzeczytany post autor: Lolxd »
No ja zacząłem o 18 a MDA+MDMA skonczylo mi się koło 7-9 rano. Potem wleciał nexus flip i trzymało fajnie tak do 15/16. Ale polecam obejrzeć Shreka i Świat według kiepskich w takim stanie, naprawdę niezła rozkminka xd
No ketaminka i pregaba cały czas od pierwszej dorzuty emki leciały tak na wyczucie. Ja następnego dnia zajebałem kwasa i zapaliłem changi i udało mi się mieć breakthrough %-D
Wiesz ja zawsze mam radio i kete oraz pregabcie bo ja jak już wale MDA+MDMA to lecą bomby jak na Bagdad %-D więc przy takich dawkach jest to obowiązkowe dla mnie :)
PS: @omertse to wychodzi na to że robiliśmy go tego samego dnia %-D
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 396 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacpergx »
Jako doswiadczony psychonauta przetestowałem 50-60mg 2cb sniffem w ciagu godziny na 3 razy. Oczywiście bez tolerki receptory wyczyszczone nie brałem zadnego gówna ssri benzosoy tego dnia tez tylko chwile przed sniffem poszlo 850mg pregi bo przeczytałem ze ktos poleca. Ogolnie nie bolalo tak straszanie jak ludzie opisuja ale porzygalem się kilka razy na początku. Cały czas dopalana maria po krotkiej przerwie co by wzmocnić. Bylo bardzo mocno zapetlalem sie kilka razy ale jakos potrafiłem z tego wyjsc było na granicy zebym zjadl klona i to zakończyć ale dalem rade. Niestety nie dalo sie przebić wyżej 2cb za słabe potrzeba grzybów changi. Myślę ze wydobyłem maxa z 2cb w takich okolicznościach. Po kilku godzinach jak zostały juz tylko fraktale poszlo 1350mg pregi 3mg alpry 2mg klona jakas promazyna mianseryna i fajnje sie uspilem.Dobre s&s sam w nocy w łóżku calkowita ciemność projektor gwiazd ale szybko mnie znudził i słuchawki z jakimis albumami da vosk docta
Jakby ktoś mial pytania o wiecej szczegolow zapraszam do dyskusji
ODPOWIEDZ
Newsy
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.