- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
20g praracetamolu
2g tramadolu
2g clonozepanu
+ wodka w ilosci ktora dam rade wypic
Pytanie do was czy to bedzie wystarace oraz bezbolecsne?
przeniesiono temat do działu miksy - nv13
przeniesiono - nv13
nie wiem co skłoniło cie do tego świetnego pomysłu ale są bardziej humanitarne metody do indukowania tripa
przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
11 października 2024EFECTIVE pisze: pomodlcie sie prosze kjesli tylko to mozliwe lub chociaz posluchajcie organow koscielnych ktorych kochalem dzwiek
przeniesiono - nv13
11 października 2024EFECTIVE pisze: pomodlcie sie prosze kjesli tylko to mozliwe lub chociaz posluchajcie organow koscielnych ktorych kochalem dzwiek
przeniesiono - nv13
Pozdrawiam i życzę, abyś wybrał lepszą drogę niż odebranie sobie życia, jeśli chcesz porozmawiać zapraszam na PW lub czat hyperreal, na którym jestem 24h na dobę i jak napiszesz do mnie prywatną wiadomość to dostanę powiadomienie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Handel muchomorem czerwonym zakazany
Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.