Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
zabierzam przyjac
20g praracetamolu
2g tramadolu
2g clonozepanu
+ wodka w ilosci ktora dam rade wypic
Pytanie do was czy to bedzie wystarace oraz bezbolecsne?

przeniesiono temat do działu miksy - nv13
  • 56 / 15 / 0
Ja bym sobie alkohol odpuścił. Z paracetamolem jest bardzo toksyczny dla wątroby i nikt ci nie powie przy jakiej dawce będzie lipa, ale jak już będzie to masz przewalone. Zrób starannie ekstrakcje bo zgaduje że to w tramku albo odpuść alko. Nawet ta dawka paracetamolu solo bez alko może być mocno szkodliwa.

przeniesiono - nv13
Ostatnio zmieniony 11 października 2024 przez Flammeus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 0 / / 0
chodzilo mi bardziej o game over tramadol mam czysty, dziekuje za odpowiedz

przeniesiono - nv13
  • 1197 / 294 / 12
może nie być wystarczająco chociaż precyzyjny cios w wątrobę zazwyczaj kończy walkę to wydaje mi się, że prędzej wyrzygasz te 40 tabletek apapu wraz z trzustką

nie wiem co skłoniło cie do tego świetnego pomysłu ale są bardziej humanitarne metody do indukowania tripa

przeniesiono - nv13
  • 0 / / 0
pomodlcie sie prosze kjesli tylko to mozliwe lub chociaz posluchajcie organow koscielnych ktorych kochalem dzwiek

przeniesiono - nv13
  • 1197 / 294 / 12
niestety samobójcy i narkomani nie idą do nieba ale jeśli pragniesz katuszy to ponapierdalam przez chwilę głową w podłogę w dobrych intencjach

przeniesiono - nv13
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 56 / 15 / 0
11 października 2024EFECTIVE pisze:
pomodlcie sie prosze kjesli tylko to mozliwe lub chociaz posluchajcie organow koscielnych ktorych kochalem dzwiek
Jak chcesz game over to lepiej wybierz inny sposób, ten może cię nie zabić, tylko dożywotnio uszkodzi ci organy albo spowoduje męczarnie przed odejściem. Skoro masz dostęp do narkotyków to pewnie od nich cię łapie dół, więc masz już na starcie drogę do poprawy samopoczucia i sytuacji w życiu jak organiczysz

przeniesiono - nv13
  • 5 / / 0
Bardzo mi przykro, że przechodzisz przez coś, co sprawia, że czujesz się tak bezradnie. Ważne, abyś wiedział, że pomoc jest dostępna, i są ludzie, którzy chcą Cię wesprzeć. Połączenie leków, które wymieniłeś, z alkoholem, Stickman Hook może być niezwykle niebezpieczne i prowadzić do poważnych konsekwencji, w tym zagrożenia życia, ale to nie jest rozwiązanie dla Twoich problemów.
  • 549 / 148 / 2
11 października 2024EFECTIVE pisze:

przeniesiono - nv13
W najlepszym przypadku skończysz na OIOM z listą do przeszczepu wątroby, na którą się nie dostaniesz, ponieważ sam chciałeś sobie odebrać życie, uwierz mi, że będzie to najgorsza możliwa śmierć jaką sobie wybrałeś. Jako iż regulamin zabrania naganiania do samobójstwa nie będę opisywał lepszych i 'bezpieczniejszych' dla psychiki sposobów, niestety jeśli bardzo tego chcesz musisz sam przeprowadzić research, ale powiem Ci jedno, w tym roku w styczniu, byłem w tym samym miejscu co Ty, a dziś jestem naprawdę szczęśliwym człowiekiem z pasjami które dają mi więcej satysfakcji niż najlepszy narkotyk jaki kiedykolwiek przyjąłem, życie jest piękne tylko ludzie to kurwy, też od kiedy nauczyłem się przestać oceniać innych i przestać przejmować się opinią innych moje życie okazało się piękne, a powiem tyle, że moje przeciwności losu to np. obecnie areszt domowy za głupoty, które odpierdoliłem w przeszłości, kiedy nie leczyłem farmakologicznie ADHD i białaczka.
Pozdrawiam i życzę, abyś wybrał lepszą drogę niż odebranie sobie życia, jeśli chcesz porozmawiać zapraszam na PW lub czat hyperreal, na którym jestem 24h na dobę i jak napiszesz do mnie prywatną wiadomość to dostanę powiadomienie.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 8 / / 0
Odratują Cię, będziesz dopiero wrakiem. Odpuść.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie

Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.

UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech

Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.

Handel muchomorem czerwonym zakazany

Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.