Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Jak rozpoznać dobrą jakość amfetaminy? Wysłać do energy control international.
Koszt ok. 700-800zł. Trzeba wysłać tak że nawet jak wpadne żeby nie nas nie znaleźli.
ps. na kod [h] może być jeszcze 10% zniżki na cały asortyment - ale ręki uciąć sobie nie dam xD
Źródło od nich na youtube https://www.youtube.com/watch?v=9GqE-xgK2hY
Myślisz że każdy podejdzie do tematu kompleksowo, jest to nadal 120€
Jak ktoś chciałby podejść do tematu profesjonalnie to musi wyłożyć tysiąc złotych i poczekać do dwóch miesięcy na: Nie używajcie jakiś tam testów od protestkit eu czy innych bo to nie jest GC-MS.
Przerost formy nad treścią… starą szmatę (która czasy świetności ma już dawno za sobą i lubuje sie w niej głównie margines społeczny) traktować jak królewnę.
W praktyce to wystarczy posypać szczurom trochę świeżego sortu i mamy bardziej miarodajną opinię środowiskową czy towar jest dobry albo chujowy
Dlaczego margines społeczny lubuje się w fecie?
Ja myślałem że oni lubują się w "kryształach" które nie są metamfetaminą tylko katynonami.
@Merx po co wykonywać test z sin czy protestkit eu skoro ich "test" wykrywa aspirynę jako amfetaminę https://www.youtube.com/watch?v=9GqE-xgK2hY
I nie jest to lepszy test niż żaden skoro się myli tak samo jak te "szpitalne" które wykrywają ci DXM jako opiaty czy pseudoefedrynę jako amfetamine.
To jest zwyczajne marnowanie pieniędzy tak samo jak kupowanie coś co ma zapach i wygląd jak feta a może być jakąś fluoropochodną amfetaminą na przykład.
Co do tej aspiryny i testów to napisałem oficjalnie do protestkit, zobaczę co mi odpiszą, a raczej odpisze, właściciel, bo wyłącznie z nim mam kontakt.
To byś wiedział że myślę że tutaj jest naciąganie "klienta" nadal czyli kup jeszcze więcej testów aby wykluczyć a końcowy efekt wyjdzie podobnie albo jeszcze drożej jakbyś miał 600zł zapłacić i wysłać do laboratorium diagnostycznego np. energy control international (lub innego laboratorium diagnostycznego fete i tak się sprawdza GC-MS jeśli inaczej to mnie popraw)
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.