I najlepsze, "Robię kolejnego sniffa bo poprzednie nic nie dały"
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
no każdy jest inny
u niektórych organizmy "uczą się" szybciej dążyć do homeostazy po wzięciu już któryś raz danej substancji, tolerancja dużo szybciej rośnie, albo od początku już jest załączana nawet
już nigdy może nie być tak jak za pierwszym razem (do którego chcesz się zbliżyć podwyższając dawkę widzę..)
MPH to pochodna amfy, dużo słabsza kupiłeś lek i dziwisz się, że nie bombi
Jestem ciekawy z tego powodu ,że sam odczuwam zdecydowanie silniejsze działanie, niż w przypadku medikinetu cr, o tej samej dawce. Kumpel co też bierze MPH też mówił ,że mocniej działa.
Z resztą mi to momentami potrafiło zespawać łeb podobnie jak ketony, na pewno na krócej niż ketony i lżej , ale przy medikinecie nie odczułem tego.
O to spawanie to chodzi mi o to uczucie , jakby zmrożenia/ciarek/elektryczności w głowie .
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
25 września 2024Charlie3 pisze: Czy jeżeli brałem MPH przez ok 4 miesiące dzień w dzień w dawkach 20-30mg to jego nagłe odstawienie może spowodować coś ala skręta? Bo leżę tylko od kilku dni z gorączka i mnie boli wszystko i się zastanawiam czy zbieg okoliczności czy jest jakaś korelacja
Do tego na pewno wystąpił analogicznie silny niedobór potasu.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
25 września 2024Charlie3 pisze: Czy jeżeli brałem MPH przez ok 4 miesiące dzień w dzień w dawkach 20-30mg to jego nagłe odstawienie może spowodować coś ala skręta? Bo leżę tylko od kilku dni z gorączka i mnie boli wszystko i się zastanawiam czy zbieg okoliczności czy jest jakaś korelacja
nie pomyliłeś tego z dreszczami?
no i właśnie taki ból wszystkiego, nawet przy obracaniu oczu - no taki ala skręcik
tylko delikatny jesteś jak tylko po 20mg
Dzięki za rady, dobre typy z was:)
Dzięki za rady, dobre typy z was:)
Ten niedobór sodu to takie właśnie grypopodobne bóle ścięgien i mięśni. Tylko, że przy grypie ból rozchodzi się w okolicy płuc i kończyn a przy niedoborze sodu, to potrafi dosłownie prawie każdy mięsień i prawie każde ścięgno boleć w ten sposób.
Powiedz mi, proszę, czy nie rozwaliło Ci jakiegoś ścięgna np. pod mięśniem czterogłowym uda.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Nie naciągnąłem sobie niczego ale bóle jako takie miałem w całym ciele. Po zaopatrzeniu się w kilka wysoko sodowych wód i parę oshee, Do tego jakiś koktajl proteinowyy czy dwa mój stan się polepszył na kilka godzinek(co jest, byłem w stanie np. chodzić bez uczucia że zaraz zemdleję). Dalej jednak myślę czy to nie jest po prostu jakiś covidowo jesienny mix i zbieg okoliczności.
Still
Jeszve raz Dzięki za dobre rady hash oil, jesteś kozak
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".
"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.