Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 3031 / 519 / 0
Co do opio mam wyjebane, w benzo jako wjebany może też bo wiem co i jak i może bezpieczniej niech ludzie nie znajdą sposobu ucieczki z tego zgliszcza ale jak doczytałem że chcą zbanować internetowe zioło kliniki to niech spierdalaja, i tak nie opłaca się już na legalu, a jedynie wyniszczenie kosztowniejsze a można taniej lepszym syfem.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 216 / 92 / 0
@krzychv, to znaczy, że za +/- tydzień wejdzie w życie.
  • 3031 / 519 / 0
Jak będzie co i jak to zainteresowani wcześniej się obsraja nim przepisy wejdą w życiu, tak samo było 2/08 rok temu. Co roku kurwa blokują to samo a chuja to dają nie czaje bazy

• 503 / 92 / 0
A sorki wstawiłem zły projekt wyżej jednak ten z przed roku bo mi się zakladki poje**ly
Daj ktoś link do aktualnego projektu legislacji bo mi się gdzieś zgubił
:tabletki:
  • 1 / / 0
Widzę że JP ma tramadol na liście leków do zamówienia, chociaż na głównej stronie jest napisano że nie wypisują opioidów. Ktoś próbował tam Tramadol zamawiać?
I co trafiło, recka, ban, czyli zwrot pieniędzy i żadnego bana?
  • 4 / / 0
ja na luzie np dostala tramadol 200 mg. poprostu napisalam ze boli mnie kregoslup podczas okresu XD co smiesniejsze mojemu ziomkowi po operacji kregoslupa i wypadnietym dysku dali 100 mg. wiec ci niekrorzy lekarze na receptowatach odwal sie wystawiaja. zalezy na kogo trafisz
  • 619 / 178 / 2
11 września 2024Szalonybrody1 pisze:
Widzę że JP ma tramadol na liście leków do zamówienia, chociaż na głównej stronie jest napisano że nie wypisują opioidów. Ktoś próbował tam Tramadol zamawiać?
I co trafiło, recka, ban, czyli zwrot pieniędzy i żadnego bana?
On ma wszystko na tej liście - łącznie z lekami, których od lat nie ma w hurtowniach aptecznych i są niemożliwe do zdobycia.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Siemka,
Miesiąc temu dostałem kolejną recepte na leki na ADHD, dawka jest za mała więc zacząłem brać 2-3x, przez co zamiast po 3ch miesiącach skończą się szybciej. Czy mając papiery będzie problem dostać receptę jakoś niedługo w formie e-wizyty?

Chodzi mi o użytek farmakologiczny, po prostu nowy psychiatra wypisał mi zbyt małą dawkę, więc pójdę do innego.

Jak chodzi o IKP to pierwszą receptę wykonałem w "czasie", miesiąc temu zrealizowałem 3 recepty każda była na 1 opakowanie (miesiąc) bo tak lekarz wypisał.
  • 141 / 22 / 0
Istnieje jakakolwiek szansa, by przez receptomaty dostać np. 120mg klonazepamu.

Albo 60 chociażby?
  • 3031 / 519 / 0
To jak myślicie kiedy będzie deadlne i ostatnie dni na wykupienie zielonego tematu aurorkę w sloiku z za monitora

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem

Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.