Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 926 / 288 / 5
Trichloroeten
Trikloreten.svg.png
C2HCl3
wikipedia: https://www.wikiwand.com/en/articles/Trichloroethylene

Popularny w PRL-u narkotyk, słynne wąchanie kleju, ale również pozyskiwany z proszkachu do prani, najpierw TRi a potem IXI. Obecnie IXI istnieje pod marką "E" ale tak samo jak obecny butapren trichloroetenu już nie zawiera.
Nie wiem czy ktoś jeszcze to zażywa. Szczerze wątpię ale może. Prędzej bym się spodziewał że z obecnie żyjących ktoś miał przyjemność.
Ktoś brał? Pamięta działanie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 29 / 11 / 0
Butapren i jego efekty znam tylko z opowieści kumpli sprzed 25 lat, sam nie mogłem się nigdy przemóc, dusił mnie ten smród potwornie. Na początku oszołomienie, szum w głowie jak po poppersie, potem podobno bardzo realistyczne halucynacje typu pojawiający się nagle pośrodku niczego pociąg i wysiadający z niego ludzie. Brzmi całkiem ciekawie, ale szkoda zdrowia, to była jednak trucizna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Jak marihuana wpływa na słuchanie muzyki?

Bardziej wyraziste brzmienie, wyostrzona jakość słuchania, głębia i do tego metafizyczne doznania. Konopie indyjskie i muzyka zdają się tworzyć świetne połączenie. Dlaczego tak jest?

Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.