Zacznij ładować w siebie Wapń ale ten zdrowy nie produkty pochodzenia zwierzęcego, najlepszy będzie mak, 100 gram maku z rana lub przez cały dzień po trochę, załatwisz tym sprawę minerałów w połowie bo mak ma idealne proporcje wapna i magnezu a to zawsze trzeba brać w parze. Zacznij używać soli sodowo/potasowej- do kupienia w każdym kauflandzie i dodawaj do wszystkiego do herbaty przede wszystkim to załatwi sód i potas.
A proporcje jakie musisz trzymać to w kolejności od najważniejszego około 3g sodu 4 gram potasu 1 gram wapna i 300/500mg magnezu wszystko z diety.
Odstawienie pregi i zobaczymy co dalej z fartem.
Tylko moim zdaniem fobia społeczna to wynik braku kontaktu z ludzmi, nadmierna masturbacja wynikająca z braku zainteresowań ale najważniejsze to ćpanie i wynik tego !.
Rozregulowany układ przede wszystkim Serotonin-ergiczny i Gaba-ergiczny.
Pregabalina ci tego nie wyprostuje ba wyprostowanie jest trudne ale jak dasz radę zobaczysz niesamowite efekty, mogę ci polecić takie zioło jak bacopa monnieri- ale o niej więcej dowiedź się sam.
zero masturbacji, sport, dieta, jakieś witaminy z grB od czasu do czasu.
Wyleczenie to długa droga zależy od człowieka jeden będzie próbował i nigdy mu się nie uda ale ktoś o wystarczająco dużej motywacji osiągnie cel. Chce powiedzieć tyle, że wrzucanie w siebie na początku substancji wspomagających jest najlepszym rozwiązaniem.
Pregabalina nic ci nie da wyjdzie z ciała i tyle nic nie zmieni tylko zostawi większy bałagan.
Skoro ćwiczysz to Testosteron u ciebie pewnie wysoki, sam myślałem, że może mi pomoże bo sam u siebie podejrzewam Fobie społeczną.
Ale teraz utwierdzam się w przekonaniu, że to problem z układem Gaba-ergiczym w końcu ten jest najważniejszy i trzyma w ryzach inne układy, a sama serotonina też odgrywa ważną rolę w kontaktach społecznych. Jak człowiek się zamyka to jakby cofał się w rozwoju ! jak na benzo a też to przerabiałem i opio... jakbyśmy byli zwierciadłem hehe.
Spróbuj Bacopy !
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
@Verbalhologram jak to pewien Hemingway (i nie, nie ten z warszawy xd) napisał w swojej książce „człowieka można zniszczyć ale nie pokonać”. Dopóki się walczy to nie jest się przegranym, w końcu w życiu chodzi o to żeby głownie żyć (a nie po prostu przeżyć) także walka o to żeby żyć powinna być priorytetem
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.