4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Jaki mefedron wybierzesz ?
Biorę prawilne 3 mmc mniejsza szansa fake
20
15%
Biorę 4mmc w ryżu jak kiedyś (nieważne czy aktywne czy zanieczyszczone)
15
11%
Biorę legitny mefedron który w badaniach wyjdzie jako czysty w nosie mam wygląd
23
17%
Będę szukać byle jakiego ketona byle klepał
28
21%
Wybieram cmc
13
10%
W związku ze słaba jakością ketonów poszedłem w klasyki typu koka, MDMA
11
8%
Zbyt wiele życia straciłem na ketony
16
12%
A co to mefedron
6
5%

Liczba głosów: 132

ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
  • 5 / / 0
Szklaki. Jak jest jakiś inny kolor odrzuca mnie to i boje się brać staram sie wybierać same czyste przeźroczyste.
  • 62 / 18 / 0
Przezroczyste, białe sorty jeśli juz CMC sprawdzone. Jak cos jest żółte lub brązowe to jest zanieczyszczone. mefedron temat tabu, niby jest na rynku ale opinie podzielone.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1972 / 516 / 0
27 lipca 2024ogadek pisze:
jak dla mnie im krysztal jest ciemniejszy, tym lepiej. Osobiscie uwielbiam doslownie czarne sorty 4cmc
bruh %-D

w łodzi latało to brązowe brudne cmc i potem ludzie niezadowoleni z działania jak czystszy temat był ¯\_(ツ)_/¯
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1200 / 300 / 12
cherry kokolino było kozackie wg te pierwsze “mefedrony” jakoś mocniej dybały i starczało dla wszystkich żeby się dobrze porobić

ale to były fajne młodzieńcze lata a obecnie mam trochę inne upodobania - może za darmo bym się skusił ale jeśli miałbym kupować ketony to zdecydowanie wolałbym alfę :zombie:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.