Jakie jest Wasze zdanie ?
Zapraszam do udziału w ankiecie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ja wolę metafedron, czyli 3MMC, analog lepszy od oryginału.
Prawda, że jest bardziej pluszowe, seratoninowe, nie stymuluje mocno, nie ma zjazdu przy normalnym spożyciu, wjazd bajkowy. Po prostu ulepszony mef.
Tak, trójeczka. Właśnie walę szprycę.
Zdrówko.
02 kwietnia 2021london5 pisze: Ja wolę metafedron, czyli 3MMC, analog lepszy od oryginału.
Reszta spoko. Znam przynajmniej kilka osób które odpuściły poszukiwania mefedronu bo mają trójkę.
Znam też kilka osób które wogole jebly ketonami. Swojego czasu bardzo chwalili 4fma. Kilkoro poszło w stronę 3-fea a docelowo MDMA.
Jak brałem iv, to wjazd przypominał benzydaminę, masakra.
Czasy ketonów skończyły się tak jak czasy kanna.
jestem dokładnie tego samego dnia, dłuższy przestój między kreskami danego dnia, potrafi nieźle porysować płyte
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
A dk czystej i spokojnejszej euforii tylko cukierki na MDMA wg mnie. Pozdrawiam.
Jedni wolą lżejsza ale dłuższą bombę (trójki /dwójki). Inni wolą dłuższą bombę z ubokami itd.
Z perspektywy czasu chyba jednak 3mmc i 3cmc było najlepsze. Zwłaszcza te sorty bardziej euforyczne. W przypadku mmc to były mleczne alerty i te lekkie przezroczyste z gorzkim posmakiem. W przypadku cmc przezroczyste z białym nalotem które po skruszeniu przypominały śnieg.
. Łatwiej było panować nad bania. Łatwiej było zasnąć.
Czwórki znów raz, że dawały nieogar a dwa, że działały mocniej i potem większą presja na dorzutke.
Żeby jeszcze 90% mefedronu, który ludzie walą było mefedronem dosłownie a nie żadnym innym dronem.
Małolaty to np. czasem mówią "mefedron" na 3CMC, że "inny sort".
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania
Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.