Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 9 / 0
@ZniszczoneMarzenia jak chłop od 15 lat wali oporowo te cmc'ki to raczej pas 70mg meth mu krzywdy nie zrobi a nawet 250mg jak głową wypłukana.Wystarczy zobaczyć na jednym z forum na d.. po ile oni tam biorą co normalnie człowieka by zszedł z tego świata.
  • 58 / 7 / 0
@biegwsteczrr tak to prawda. Mnie bardziej chodziło o to, że ludzie biorą po pół grama na raz niezastanawiając sie nawet co w czym siedzi. I tu na przykład taki kryształ może być bardzo mocny, inny sort z kolei słabszy, więc dla tego on przerobił tyle i akurat nic poza lekkim bólem głowy mu nie dolega.

@Arturkns na pewno przedawkowałeś, cieszę się że nic Ci się nie stało.
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 152 / 0
Nie chciałbym być w skurze chłopaka jakby tak wrzucił 500mg na raz jakiejś alfy starej %-D tutaj w sumie nie ma za dużo co do śmiania, bo dla mnie to osobiście jest tragedia jak czytam takie posty. Tak jak kolega wyżej - ciesz się że żyjesz i jeszcze "jakoś" funkcjonujesz @Arturkns.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 12 / 1 / 0
26 czerwca 2024Arturkns pisze:
Zostało mi jeszcze trochę tego materiału bo w ciągu dnia wziąłem około 1g lecz tylko się pocilem więc nie widzę sensu żeby go dalej brać. W 2 noc po łącznych około 18g miałem znów coś takiego że jak wszedłem do pokoju gdzie było zgaszone światło to tak jak bym stracił świadomość gdzie jestem i co robię , nic w pokoju nie przypominało mojego. Straszne dziwne stany których nie mogłem ogarnąć a przez 15 lat dużo przerobilem
Często tak jest po stymulantach, jak się czujesz na dzień dzisiejszy? Dawno temu, po jednorazowym efylonu dochodziłem do siebie z 5 tygodni.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.