Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 4 / 0
@Nightmare240493 fajnie że to podlinkowałeś. Ale "how your diet affects eye health" raczej makes no sense. Nie ma tam nic o uszkodzeniach wzroku po benzydaminie.
  • 362 / 3 / 0
Właśnie może być tak, że nie benzydamina uszkadza wzrok, tylko sól. Czytaj ze zrozumieniem.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 21 / 1 / 0
Minal ponad miesiąc od wziecia benzy i powiem wam, ze uczepiło sie mnie HPPD i szczerze nie jest to okropnie uciążliwe, ale gdy sie wpatruje np w plytki to wzory na nich sie kręcą i bujają. Faluje mi chodnik i mam wrażenie, że mój i tak popsuty wzrok pogorszył się co utrudnia mi zycie. Jak mam pomalowane rzesy to grudki tuszu potrafia mi zostawiac takie jakby powidoki na dwa dni co irytuje, ale to ignoruje.

Poza wrazeniem uszkodzonego wzroku i powidokow z fazy czy od grudek tuszu mam dziwne uczucie jakby mi totalnie odjelo rozum, umiejętnośc koncentracji i logiczne myslenie. Do tej pory moje jakiekolwiek umiejętności z koncentracja czy logicznym mysleniem sa zaburzone, chociaz nie na tyle abym stała sie po prostu jebanym debilem.

Moj mozg przy schodzeniu z fazy byl po prostu jak roztapiajace sie lody.

Osobiście nie polecam przyjmowac benzy, ale tak czy tak jezeli ktos chce jej mocno sprobowac to co ja moge zrobic? Nie zabronie

Pozdro z fartem misiaki🩷👋
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.

Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy

W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.