- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Bardzo ciężki miks, sedacja wręcz ekstremalna, euforia też całkiem w porządku. Kiedy kannabinoidy się rozkręciły zrobiło się dość psychodelicznie, takie trochę Noddy, a trochę już halucynacje. Trzymało mnie jakieś 48h.
przeniesiono - łysy
scalono_xxx
Przepraszam jeszcze dodamz że rolki jak dla mnie po chlaniu parę h po nie zrobiły nic złego, ale to zależy od jednostki i tolerki.
scalilem - WRB
Dopiszę że ważę 108kg i moje tolerancja na wszystko jest równa 0
czy obeznany mógłby napisać coś sensownego z własnego doświadczenia?
(ten miks nie służy do ćpania,
tak wiem, najlepiej by pasował do tematów typu "doping mózgu" i "testosteron", ale któryś moderator perfekcyjnie wykonał swoją pracę, wiec jestem tutaj...)
Przeniesiono ~ Atro
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.