- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Bardzo ciężki miks, sedacja wręcz ekstremalna, euforia też całkiem w porządku. Kiedy kannabinoidy się rozkręciły zrobiło się dość psychodelicznie, takie trochę Noddy, a trochę już halucynacje. Trzymało mnie jakieś 48h.
przeniesiono - łysy
scalono_xxx
Przepraszam jeszcze dodamz że rolki jak dla mnie po chlaniu parę h po nie zrobiły nic złego, ale to zależy od jednostki i tolerki.
scalilem - WRB
Dopiszę że ważę 108kg i moje tolerancja na wszystko jest równa 0
czy obeznany mógłby napisać coś sensownego z własnego doświadczenia?
(ten miks nie służy do ćpania,
tak wiem, najlepiej by pasował do tematów typu "doping mózgu" i "testosteron", ale któryś moderator perfekcyjnie wykonał swoją pracę, wiec jestem tutaj...)
Przeniesiono ~ Atro
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.