Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, ostatni raz jaralem deksde temu, zawsze jak zapale to jest tragedia, nie THC, nie sativa, nie inidica tylko teraz robia jakies smieszne RC cannabinoidy, ktorych nikt nie powinienem ruszac, mam przepisany clonazepam, biore rano 0,5mg + wieczorem 0,5mg, szedlem z 4mg do 1go w ciagu 3 miesiecy. Dorzuculi mi 2x 300 mg Depakine, chociaz im wyraznie powiedzialem, ze mam CAVE antypsychotyki. Jutro (sobota) przyjezdza matka z cala dokumentacja. Co zrobic, gdy lekarz nie slucha, zmienic? Ja im tlumacze ze mam wrazliwy organizm, ze po depakine spie 12-14 godzin.

Thx!!!🥳☺️🤔
  • 9 / 1 / 0
Możesz spróbować olejku CBD (tylko nie gówna z allegro, gdzie syntetyczne CBD jest rozpuszczane w oleju), a oleju wyciskanego. Tylko drogawy gips.
Clopixol strasznie chujowy neuroleptyk. Mi najlepiej pasowała kwetiapina.
Ludziska na forum polecali memantynę, antagonista NMDA, może lekarz przepisze reckę?
Jakie objawy?
Powodzenia.
  • 1 / / 0
Super, dzieki za opdowiedz tak szybka. Co to jest to CBD, i gdzie kupic, apteka? Starsza dzis bedzie wieczorem. Memantyine mialem, ponoc to lek na demencie??? Kwetiapiny nie znam, chodzi o to ze lekarz mi musi cos dowalic i tyle, wiec najlepiej powiedziec cos co brzmi mocniej niz depakine a defacto jest slsbsze....objawy to nie wyrazazna mowa, przedwczoraj pogadalem ze staraza imo wszystkim i niczym, pozniej zzarlem mcnuggets ibsie zaczął dół... zjadlem 4mg clonu zeby z tego wyjsc, juz mi zostaly tylko 2mg. I z objawow tez pisze na komorcw 5 x wolniejz i musze zamknac lewe oko jak pisze. I dizsiaj spalem 3.24h, ale pewex ze dostane depakine i znowu lulu na x H. Thx 🤔☺️🥳😔 [ external image ]
  • 9 / 1 / 0
Jak chodzi tylko o lekarza żeby go spławić (dla spokoju matki?), to możesz powiedzieć, że depakine jest ok i karmić muszlę klozetową tabsami ;P
CBD to jest olejek konopny pozbawiony THC. Polecam firmę leczniczyolej.
Czyli problemy z koncentracją i wydaje się z układem nerwowym. Najlepiej skonsultować z neurologiem, może jakaś cytykolina by pomogła. Możesz też poszperać w dziale nootropy. klony działają na ośrodkowy układ nerwowy podobnie jak alkohol, więc mogą pogłębiać spowolnienie.
  • 414 / 78 / 0
ale co w tym pilnego? Naciąłeś się jak gówniarz. Przecież wiesz jak zioło wygląda. Rcki to są maczany na damianie, herbacie etc. Przejdzie Ci,
  • 1295 / 253 / 0
a przed paleniem "tej maczany" brałeś leki czy po paleniu Ci przepisali?

jak po paleniu Ci zajebali benzo i neuroleptyk na zejście to nie znam typów %-D
uciekaj stamtąd

ty też się skup co do nich mówisz
  • 58 / 7 / 0
Depakina wyrównuje nastrój dobra jest.
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1295 / 253 / 0
a no kwas walproinowy (musiałem doczytać) jest okej,
to kto tu napisał, że neuroleptyk?!
spowalnia rozklad gaba, wiec git

to nie uciekaj może jeszcze do końca %-D

olejek cbd dobrej jakości (jak ktoś wyżej wspomniał),
cofa negatywne skutki (w jakimś stopniu) masturbacji receptorów endokannabinoidowych
bez używania żadnych benzo

ludzki ukł. nerwowy to sroga machina, się sama przewróci do porządku po srogim bombieniu, z małą pomocą cbd w tym przypadku (też to ktoś napisał wyżej, więc na ch ja piszę %-D )
  • 9 / 1 / 0
No i standardowo potas, wapń, sód (nawet soli trochę do wody), receptorom i układowi nerwowemu się przydadzą. Witaminy grupy B, magnez.
  • 311 / 90 / 2
Czy wy serio jesteście w stanie zrozumieć co autor tego tematu pisze? Bo ja nie rozumiem kompletnie nic... Niech ktoś przetłumaczy jego strumień świadomości na ludzki język
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.