Ostatecznie trip na kwasie sobie z pewnych względów odpuściłem wtedy więc z własnego doświadczenia nie powiem jak to wygląda, ale 2C-B buduje pomału tolerancję i szybko spada.
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że po około 2 tygodniach nie było problemu z tolerancją przy braniu kwasa po 2cb.
Energy Control koszt 60-80E
Faktycznie mają 20mg jak zapewnia vendor???
@Psilosoph pisał o nich kiedyś, że podobno mają 8mg, do tego zanieczyszczenie przez dwie inne substancje, ale nie pamiętam jakie.
Ilość substancji często podawana jest w HBr które jest o jakieś 25% cięższe jeśli dobrze pamiętam (ale warto zweryfikować jeśli komuś potrzebne są dokładniejsze wartości, bo piszę to z głowy) dlatego zakładając, że ilość jest podana we freebase to ja bym się 10mg HBr spodziewał, ewentualnie może być to też HCl, a wtedy lepiej unikać sniffa.
No tylko tak czy inaczej ocenianie piguł po wyglądzie nie daje pewności ile tego tam faktycznie siedzi, a 2C-B można dorzucać więc lepiej podejść do nich ostrożnie, choć jeśli faktycznie są tam jeszcze dwie inne substancje to ja bym ich unikał.
Dla mnie wizualnie przypominają one lizergamidy, chociaż samo doświadczenie i odbiór kolorów już bardziej fenylo.
Jak byście porównali 2C-B do meskaliny?
Życie z miejsca zjednoczenia to moc mentalnego wyciszenia.
Życie z miejsca zjednoczenia wycisza ego i gasi pragnienia.
Życie z miejsca zjednoczenia to prawda, która nie ocenia.
Ogólnie jeśli chodzi o meskalinę i 2C-B to zdarzyło mi się ich bodyload porównywać, poza tym mam wrażenie że obie substancje pozwalają trochę lepiej radzić sobie wśród ludzi niż LSD czy grzyby, więc jest trochę podobieństw.
Ogólnie to tak po 1g meskaliny (realnie prawdopodobnie 600mg) miałem mocny bodyload cięższy niż typowy po 2C-B, ale po 0.5g (realnie pewnie z 300mg) był lżejszy więc, pomimo że meskalinie przypisuję mocniejszy bl niż 2cb to różnica jest raczej niewielka.
Wizualnie 2C-B według mnie właśnie brakuje tej fraktalnej rekurencji jak przy LSD.
Kolory po 2C-B kojarzą mi się z neonowymi ale to dlatego że często zdarzało mi się tripować po ciemku i jak jest jaśniej to już aż tak neonowo nie jest, więc obstawiam że to bardziej kwestia S&S niż substancji, choć z pewnością różnice w kolorach pewnie jakieś będą, ale ciężko mi je wyróżnić przy obecnym doświadczeniu.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.