Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 2 / 0
@Stteetart Czy jestem w stanie określić czy dany sort jest zanieczyszczony, czy nie, domowymi sposobami? Prócz pozostawienia go na pięciodniowe wietrzenie?
  • 594 / 35 / 0
jakich zanieczyszczeń się boisz?
że ci vendor cyjanku dosypał? xD
jak tak sie srasz o pare mg metylo/etylo aminy to zrob gc/ms i nmr na swoj koszt xD
  • 13 / 2 / 0
Bylem po tym tak lagodny i wklejony w fotel ze szok, ale jak zeszla euforia speed byl okropnie przejebany.. Gonitwa myśli, stan niepewnosci, poty i trwal z 12h. Ostrzegam przed ta stymulacja.
Wyzej piszą, ze musial to byc zanieczuszczony sort. Bardzo możliwe, ale skad pewnosc ze ten w Twoich rekach jest pozbawiony tego ayfu?
  • 565 / 29 / 0
Pojawił się nowy bielutki sort, jest to bardzo dobra alternatywa jeśli chodzi o zamienienie tą substancją 3cmc. Dawka 100mg jest mocniejsza niż 150mg cmc. Czuć tutaj dopaminę, serotonine i noradrenaline. Ale dla mnie w idealnych proporcjach. Dopaminy i noradrenaliny jest tutaj akurat tyle żeby zmotywowało do działania. I nie zagłusza przy tym serotoniny. Po dawkach większych niż 150mg pojawią się nieogar. Testowane w pracy. 1g starczył mi na cały dzień. Bo pierwsza dawka przyjęta było koło godziny 8 rano. A ostatnia po 19. Po 15 dorzuciłem do tego GHB i tutaj emc pokazał swój imprezowy potencjał. Jak nie lubię pracować z muzyką w słuchawkach tak po takim miksie nie było mowy żeby pracować bez sluchawek. Dawno żaden keton nie podniósł mi tak libido. Zwały nie miałem żadnej. Tak samo jak i problemu z zaśnięciem. Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie tej substancji to z miłą chęcią odpowiem
rchiro the best
  • 1862 / 411 / 4
yes, potwierdzam, bardzo fajna alternatywa dla 3CMC ... bardzo podobne działanie, jednakże bez zjazdu i rozwalonego nosa, i tak jak kolega pisał wyżej, dawkowanie jakby deko mniejsze przy tych samych efektach doznań, osobiście polecam smakołyk.
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.