najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 12408 / 2410 / 0
A to tego już nie wiedziałem. W takim razie warto zaryzykować moim zdaniem. Jeśli topy nie mają zbyt zwartej struktury, to może wyrosnąć z tego zajebiste palenie.
Ja wiem, że to nie to samo, ale miałem w zeszłym sezonie auto Afghan Haze. Roślinka mała i niestety skupiła się na głównej pale, która była cholernie zbita i wiadomo, jak to się musiało skończyć. To co powycinałem i odratowałem jest zajebiste. Szkoda, że łącznie może 5g...
To samo miałem z Jackiem H - wszystko pięknie, ale w decydującym momencie przyszedł gorszy tydzień.... tu udało się zebrać 2 200 ml słoiczki. W piątek walnąłem sobie bongo z pojedynczych kielichów (nic się nie marnuje) i to serio w moim odczuciu było lepsze, niż sativa 20% z apteki (Jean Guy).
  • 489 / 101 / 0
A po tym Afgan Hejzie to jaka bombeczka była? Nie pamiętam czy pytałem już, sorry.
  • 12408 / 2410 / 0
Miałem wrzucić "recenzję", ale zapomniałem : ) Generalnie dość przewidywalnie - na początku pobudzenie, a potem powieki opadają. Zaskakująco mocne działanie (i równie zaskakująco smaczne, zważywszy na sposób suszenia (na papierze wyschło w 2 doby i wciąż smakuje lepiej, niż to z apteki, które próbowałem.
Bardzo podobne do Trainwreck.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.