- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Proszę tego nie powtarzać!
Jestem zjebany i nie znam umiaru, sam uważam że miks który zrobiłem był niebezpieczny
gdybym dostał ataku a nie miał clonów to pewnie wylądował bym w szpitalu
Poprostu boję się świata na trzeźwo
Próbował ktoś? Co uważacie?
Natomiast me_edronu nie używam.
Aha – no i ja tutaj mówię o dawce terapeutycznej: w moim wypadku 150 mg pregabaliny i tak 25 do 30% (na oko oczywiście) przedłużenia. Ale sądzę że ma to związek z metabolizmem moczu i tym że działaniem pregabaliny ( chociaż mogę się mylic).
Tak czy siak jest to mix który u mnie wyszedł mimochodem, nie był planowany a pregabaline zażywam "po bożemu".
Czyli bez nadużyć i na litość boską – nie bawię się dawkami gramowymi!
W mojej sytuacji, w dawkach takich jak wspominałem – nie ma absolutnie żadnych, nawet wątpliwych symptomów świadczący o niebezpieczeństwie albo jakimś ryzyku. Zaznaczam jednak że to są moje indywidualne spostrzeżenia, zmierzone na mój metylokatynon na moją tolerancję i tak dalej. W mefedronie zawsze jakaś loteria bo to uliczna jakość, uliczna loteria, uliczne ryzyko. Kod jest zawsze na tych samych surowcach o farmaceutycznej czystości
"Rutyna to rzecz zgubna "
11 lutego 2024SenMorfeusza pisze: Pregabalina + mef
12 września 2022Dexiarz pisze: mix 600mg pregabaliny + 300mg kodeiny, zajebiście grzeje, bardzo przyjemne proporcje
scalono - łysy
11 lutego 2024SenMorfeusza pisze: Pregabalina + mef
17 stycznia 2024WujekMorda pisze: @ Veigo na moje od biedy da radę bo dawka nie jest duża. Ogólnie opiaty- koda, oksy, majka fajnie się łączą w małych dawkach z pregą. Ale tramadol jest dosyć specyficznym opiatem więc głową nie ręczę. Chyba że lubisz tą tramcową papę to mixuj na swoje ryzyko ; )
Jakiś czas temu dostalam recke na pregabe i biorąc ją rekreacyjnie - w dawkach przekraczających 1500mg dziennie nie czułam totalnie żadnego ujebania. Sytuacja powtórzyła się teraz, gdy znów udało mi sie załatwić recke i z bomby weszlam na 600mg, dorzucam po paru godzinach kolejne 600mg i nic, oprócz lekkiego zataczania się.
Dziś, w akcie desperacji i jako wytrawna miłośniczka wszelakich substancji odurzających postanowiłam połączyć prege z gałką muszkatałową. Sytuacja wygląda następująco - z rana (czyli u mnie ok 5 rano) 600mg pregaby, dorzutka koło 10 - 450mg, 10g gałki (jedno opakowanie mielonej ) około godziny 11, dorzutka pregi ok godziny 16 - 300mg, podane jednak drogą donosową. Jako że gałka rozkręca się dość długo, siedzę póki co totalnie nieujebana, czekając na jakiekolwiek efekty.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.