Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 70 / 11 / 0
Podbijam temat, ktoś miał przez to problemy ze słuchem? Wciągnięta błona bębenkowa, problemy z trąbkami słuchowymi (eustachiusza)?
  • 105 / 25 / 0
Tak, ja mam ucho po zapaleniu. Niedoleczone. Boli mnie glowa od tego bardzo czesto. Np. nie dosusze wlosow i sie zaczyna... Biore Ibuprom Zatoki na to z kawa, kawa aby "podbic" dzialanie. Pomaga i czuje, ze leczy,

pozdrawiam
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 70 / 11 / 0
@magdalena84 nie wyleczysz sobie tego tak przecież. To trzeba iść do laryngologa z tym. Dobrze diagnostykę zrobić to będzie tylko gorzej.
  • 227 / 75 / 0
Ja tè przypadłość nazwałem katarem permanentnym h e h e
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 25 / 0
26 stycznia 2024lossu pisze:
@magdalena84 nie wyleczysz sobie tego tak przecież. To trzeba iść do laryngologa z tym. Dobrze diagnostykę zrobić to będzie tylko gorzej.
Juz mi przeszlo, dziekuje za post,

pozdrawiam :-)
"Żyć tak, aby nie szkodzić sobie i innym."
  • 1298 / 258 / 0
24 stycznia 2024lossu pisze:
Podbijam temat, ktoś miał przez to problemy ze słuchem? Wciągnięta błona bębenkowa, problemy z trąbkami słuchowymi (eustachiusza)?
normalnie idziesz do apteki i mowisz to co napisales wyzej
albo screena z hajpka pokazujesz jak nie chce ci sie mowic 🧐

i sa na to leki bez recepty obkurczajace costam

ogolnie organizm sam to sprząta
ale jak masz "wieczny katar" %-D to jest tego
  • 70 / 11 / 0
@hubii organizm sam ci nie naprawi krzywej przegrody albo problemów anatomicznych z zatokami.
Leków obkurczających naczynia w nosie nie stosuje się dłużej niż 5 dni takie mam info od otolaryngologów ze szpitala.

Fuzja - D5

@MefedronowyKoneser trzeba z tym iść do otolaryngologa bo będzie jeszcze gorzej, zobaczysz jak zaczną ci się robić jakieś dolegliwości bólowe.

Taka jednostka chorobowa jak katar permanentny h e h e jeśli będzie ci się przeciągała ponad 4 lata gwarantuje ci się będziesz mieć problemy różnego rodzaju. Mówimy tutaj o katarze z krwią, bez krwii, z ropą. I tak wkółko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy pacjenci używający medycznej marihuany mogą bezpiecznie prowadzić samochód? Wyniki zaskakują

Używanie marihuany do celów medycznych budzi kontrowersje, zwłaszcza w kontekście prowadzenia pojazdów. Obowiązujące w Polsce przepisy przewidują zerową tolerancję dla THC we krwi kierowcy, co oznacza, że pacjent leczony konopiami może stracić prawo jazdy, nawet jeśli nie jest pod wpływem. Badanie przeprowadzono w Queensland, w Australii – regionie, w którym obowiązują surowe przepisy dotyczące prowadzenia pojazdów pod wpływem THC.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

100 kg narkotyków na posesji. Były zakopane w ziemi

Policjanci z Nidzicy (woj. warmińsko-mazurskie) odkryli na jednej z posesji w powiecie mławskim około 100 kilogramów różnego rodzaju substancji sypkich i płynnych, narkotyków oraz środków służących do ich produkcji. Zatrzymano 51-latka, który już usłyszał zarzuty i trafił do aresztu na 3 miesiące. Grozi mu kara nawet 12 lat więzienia.