Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
28 grudnia 2023Kebus pisze: Chce w sylwestra ojebać 2 kartoniki 200 ug jak mam to zrobić? Jeden a potem drugi ? Dwa naraz ? Czy mnie pojebie ?
Czy warto dożucić 200 mg MDMA?
dorzucanie kwasa po kwasie to raczej marnowanie materiału, bo receptory są już wyregulowane i nie kumują bazy
wrzuć jeden karton np. o 19 i zrób flipa przed północą a powinno być dobrze (też kwestia czy jakieś alko planujesz czy nie, czynników jest dużo).
@Mefistofeles1945 skad taki pomysl ? Chyba nie wiesz do konca jak to dziala .
Oczywiście było to w miksie, ale samo LSD nie zrobiło większych szkód. Kwestia jak to twój łeb ogarnie i jak się finalnie nastawisz. No i pytanie, czy tymi petardami walą w mieście, czy na małej wiosce, bo kumulacja i ilość może być w jednym zdecydowanie mniejsza, niż w drugim.
Finalnie: LSD nie jest głupim pomysłem na Nowy Rok.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jeszcze tylko się zastanawiam czy spożyte wczoraj 5-MeO-DMT, ma jakiś wpływ na tolerancję, gdzieś tam kiedyś czytałem, że nie, ale no jutro się przekonam. Podobno może być w druga stronę i po zabawie z 5 meo "zwykłe" psychodeliki nabierają potencji, no nic jutro empirycznie się sprawdzi haha.
Tylko starzy mogą do mnie dzwonić i nie wiem czy się z nimi dogadam
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.