Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
28 grudnia 2023Kebus pisze: Chce w sylwestra ojebać 2 kartoniki 200 ug jak mam to zrobić? Jeden a potem drugi ? Dwa naraz ? Czy mnie pojebie ?
Czy warto dożucić 200 mg MDMA?
dorzucanie kwasa po kwasie to raczej marnowanie materiału, bo receptory są już wyregulowane i nie kumują bazy
wrzuć jeden karton np. o 19 i zrób flipa przed północą a powinno być dobrze (też kwestia czy jakieś alko planujesz czy nie, czynników jest dużo).
@Mefistofeles1945 skad taki pomysl ? Chyba nie wiesz do konca jak to dziala .
Oczywiście było to w miksie, ale samo LSD nie zrobiło większych szkód. Kwestia jak to twój łeb ogarnie i jak się finalnie nastawisz. No i pytanie, czy tymi petardami walą w mieście, czy na małej wiosce, bo kumulacja i ilość może być w jednym zdecydowanie mniejsza, niż w drugim.
Finalnie: LSD nie jest głupim pomysłem na Nowy Rok.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jeszcze tylko się zastanawiam czy spożyte wczoraj 5-MeO-DMT, ma jakiś wpływ na tolerancję, gdzieś tam kiedyś czytałem, że nie, ale no jutro się przekonam. Podobno może być w druga stronę i po zabawie z 5 meo "zwykłe" psychodeliki nabierają potencji, no nic jutro empirycznie się sprawdzi haha.
Tylko starzy mogą do mnie dzwonić i nie wiem czy się z nimi dogadam
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.