Wczoraj byłem u prywatnego za kasę to mi podyktował ile wzięłam relek od rodzinnego, że mi coś tam psychiatra wypisał na NFZ i nic mu nie udostępnianiem. 2 raz w życiu u niego byłem. Z komputera mi podyktował
No i nie udostępniłeś mu ikp? Nie dawałeś kodu z sms?
On mi wysyła kody SMS z e-recepta. Ale mu numeru nie dawałem, nic mu nie udostępniłem. To nie była ta sama poradnia ( ten kurwi dołek PZP ) tylko kamnieca u mnie na starym mieście. Jedynie co może być nie tak to to że umawiałem się z nim na wizytę przez portal ZnanyLekarz. Ale kuźwa mówię serio bo pytał się mnie ile jeszcze relanium zostało mi od rodzinnego i tam jeszcze innych psychotropów z których nie korzystam od psychiatry (cwela z NFZ ) u którego już pół roku nie byłem a ten jebaniec wystawił mi w ostatni dzień października receptę na triticco które mu wsadzę w dupę ( jakbym wykupił i go spotkał na mieście ). Także jedyna opcja to ZnanyLekarz ale skąd by wtedy wiedział o relkach od rodzinnego i triticco od tej kur..wy z NFZ ? Na znany lekarz 90 procent nie mam w profilu psychiaty a rodzinnego to aż sprawdzę za niedługo. No i ostatnia sprawa to nie wiem jak ten mój nowy lekarz psychiatra z Jego systemu korzysta. Możecie dać mi w pysk jak kłamie
@Palkrolik a za pierwszym razem przypadkiem nie dałeś dostępu i zapomniałeś?
"Także jedyna opcja to ZnanyLekarz ale skąd by wtedy wiedział o relkach od rodzinnego i triticco od tej kur..wy z NFZ ?" normalnie, dostęp do IKP do dostęp do IKP, lekarz z dostępem widzi wszystko, nie ważne przez kogo wystawione.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Zadzwonił i powiedział, że jest pijany i prowadzi auto. Poprosił o zatrzymanie
Cztery promile alkoholu w organizmie miał mieszaniec powiatu żywieckiego (Śląskie), który jadąc samochodem, zadzwonił na numer alarmowy i poprosił, żeby go zatrzymać. Po wytrzeźwieniu usłyszał zarzuty, grozi mu do trzech lat więzienia.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone
Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.