Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 237 / 0
Parę ząbków czosnku sprawiło, że zmieniłem profil działania kodeiny, 150mg z syropu działało dłużej, ale jakby bardziej w tle, trochę mniej przyjemnie i czuć było przez większość czasu delikatną dysforię.

Scalono – Catch

Tym razem bez czosnku, 2 opakowania po 16 tab a wcześniej wciągnięta kreska duloksetyny (20mg) dało mocniejszy efekt, do noddów trochę brakło ale miałem ich lekki zarys.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 322 / 53 / 0
Tak mi się przypomniało, że zajebiście działało wzięcie kawałka imbiru – wielkość taka lekko mniejsza połowa kciuka. Obrać, pokroić na mniejsze kawałki i wrzucić do tego wyciskacza do czosnku. Jak nie masz to wal na łychę i dnem drugiej łychy przyciskaj najmocniej tak, jakby kruszyć w ten sposób tabsy. Najlepiej wyciskać nad szklanką generalnie żeby wszystko spływało do środka i wywalić do niej też miąższ który się zostanie po wyciśniętym soku. Następnie zalać dosłownie kilkanaście cm ciepłą wodą. Tak, ciepłą. Zostawić na 10min. żeby ten miąższ się jeszcze rozwalił i puścił jak najwięcej. Potem zamieszać i chlup. Będzie trochę pikantne ale do wytrzymania, nie jest to jakieś straszne ale możecie przyszykować coś do zapicia. Po 30min. od wypicia można zarzucać. Efekt o wiele mocniejszy. Nie tylko u mnie, ale też i u 2 innych osób.
Proszę to scalić, bo chyba niechcący coś kliknąłem i może mi się 2 razy wysłało za co przepraszam.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 2897 / 237 / 0
Ostatnio 500mg paracetamolu wzięte tak z 30min przed wzięciem kodeiny bardzo ładnie podbiło mi działanie dwóch paczek, trochę też wydłużyło czas działania. Nawet profil samej fazy był delikatnie inny (jakby w stronę jakiegoś innego opiatu).
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 10 / 1 / 0
Są tu jacyś doświadczeni kodziarze co mi powiedza na ile przed brac difke zeby wplynela jak najbardziej na efekt sedacyjny? Mam tabletki 25mg i ostatnio zarzucilem jedna jakos na godzine przed koda do 150mg, to byl lekki mul, ale nie to czego oczekiwalem. Na nastepny raz zwiekszam dawke kody, help guys.
  • 22 / 2 / 0
Siema, mam kilka pytań odnośnie wzmacniania.
Mianowicie czy miałby jakiś sens bieg
tak z 15 min przed zażyciem?
Bo jak wszyscy dobrze wiemy bieganie uwalnia endorfiny, a po nich jest większa euforia niż po samej kodzie, stad moje pytanie czy to by się opłacało?
Czy faza będzie faktycznie mocniejsza, ale krótsza? Kolejne pytanie, czy miałoby jakiś sens tak 30 min przed biegiem zażyć ibuprom zatoki? To pozwala na dłuższy bieg (z powodu ibuprofenu)
i większa euforie po biegu
(z powodu pseudoefedryny).
I ostatnie pytanie które mi się narzuca to co z CBD? Słyszałem, że osłabia czy zagłusza kode, ale jak to w końcu jest?
Z góry sory za możliwość powtórzenia pytań. Pozdro ;)
  • 507 / 191 / 1
Ciekawe ogólnie z tym bieganiem,ale żeby się wydzieliły endorfiny musi być to dłuższy bieg.
Bieganie z ibuprofenem i psefką jest jak dla mnie bez sensu.
Wątpie też, że CBD znacząco wpływa na jakość fazy kodeinowej,myślę iz może ją umilić,wyciszyć ewentualnie.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 2 / 0
Sergio, właśnie z tym ibupromem zatoki to jest prawda. Przez ibuprofen to mięśnie i kości nie bola przez co możesz dłużej biegać. A pseudoefka wzmacnia euforie po wysiłku, było to nawet poruszane na forum.
  • 507 / 191 / 1
kodeina niby też może działać,że nie czujesz bólu podczas biegania xD
Jeśli nie jesteś zawodowym sportowcem to jest głupota,a to,że pefka wzmacnia euforie po wysiłku to też nie za bardzo wiem jakby to miało działać
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 2 / 0
Też tak myślałem, dopóki sam tego nie spróbowałem, ale chodziło mi bardziej o to, czy ten lek nie zaburzy działania kody.
Nie będę już kontynuował tej dyskusji na temat ibupromu zatoki (wejdź sobie na TALK/pseusoefedryna i zobacz, że ludzie się pytali od czego zależy ta lekka euforia po wysiłku)
Zrobie test:
40 min przed biegiem ze cztery tabsy ibupromu zatoki, koda 20 min przed biegiem i pobiegne z
40 minut, bo peak endorfin jest po około
30-45 minut biegania. Dam znać niedługo jak to połaczenie się sprawdziło. Pozdro
  • 5766 / 1175 / 43
Z własnego doświadczenia wiem, że nie wzmacnia tak nic kody jak hydroksyzyna.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".