Scalono – Catch
Tym razem bez czosnku, 2 opakowania po 16 tab a wcześniej wciągnięta kreska duloksetyny (20mg) dało mocniejszy efekt, do noddów trochę brakło ale miałem ich lekki zarys.
Dawny nick: tur3k
Proszę to scalić, bo chyba niechcący coś kliknąłem i może mi się 2 razy wysłało za co przepraszam.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Dawny nick: tur3k
Mianowicie czy miałby jakiś sens bieg
tak z 15 min przed zażyciem?
Bo jak wszyscy dobrze wiemy bieganie uwalnia endorfiny, a po nich jest większa euforia niż po samej kodzie, stad moje pytanie czy to by się opłacało?
Czy faza będzie faktycznie mocniejsza, ale krótsza? Kolejne pytanie, czy miałoby jakiś sens tak 30 min przed biegiem zażyć ibuprom zatoki? To pozwala na dłuższy bieg (z powodu ibuprofenu)
i większa euforie po biegu
(z powodu pseudoefedryny).
I ostatnie pytanie które mi się narzuca to co z CBD? Słyszałem, że osłabia czy zagłusza kode, ale jak to w końcu jest?
Z góry sory za możliwość powtórzenia pytań. Pozdro ;)
Bieganie z ibuprofenem i psefką jest jak dla mnie bez sensu.
Wątpie też, że CBD znacząco wpływa na jakość fazy kodeinowej,myślę iz może ją umilić,wyciszyć ewentualnie.
Jeśli nie jesteś zawodowym sportowcem to jest głupota,a to,że pefka wzmacnia euforie po wysiłku to też nie za bardzo wiem jakby to miało działać
Nie będę już kontynuował tej dyskusji na temat ibupromu zatoki (wejdź sobie na TALK/pseusoefedryna i zobacz, że ludzie się pytali od czego zależy ta lekka euforia po wysiłku)
Zrobie test:
40 min przed biegiem ze cztery tabsy ibupromu zatoki, koda 20 min przed biegiem i pobiegne z
40 minut, bo peak endorfin jest po około
30-45 minut biegania. Dam znać niedługo jak to połaczenie się sprawdziło. Pozdro
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".