...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 553 / 2
@Michela111 i jak tam?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 3 / 0
@Mefistofeles1945
Hej, żyję. Znowu był kilkumiesięczny ciąg, to nawet nie wchodziłam na forum bo aż wstyd. Trzeba będzie znowu się zabrać za rzucanie tego. Teraz tylko czekam aż uda mi się dostać tydzień wolnego i chyba się za to zabiorę. Szczerze mówiąc mam już tego dosyć i wkurwia mnie ile kasy na to idzie.
U Ciebie wszystko dobrze?
  • 683 / 132 / 0
@Michela111 to dawaj na detox do świecia :p, ja może od palonego brązu nie jestem tylko bardziej apteczne opio majka iv oxy iv i fent iv bo u nas w wlkp posucha z brązem ale zdarzało mi się motać brąz z warszawskiej Pragi i jakos wrocilem do aptecznych przynajmniej nie przepierdalam tyle kasy co na ten chuja warty Brown do 17% czystości w szczycie podobno tez mi helena rok w cugu waliłem, jedyny plus ze łatwo mi było z niej zejsc niż z dużych dawek pszczółki Maji, ale z opowieści palaczy Browna wiem ile kasy na to idzie, wiec to jeszcze bardziej przejebane niz sam nałóg ja paliłem z 2 razy w życiu, jak miałem styczność z heroina to już byłem wprawiony w iniekcje na morfinie wiec aplikowałem tą drogą podania
  • 3455 / 553 / 2
12 września 2023Michela111 pisze:
@Mefistofeles1945
Hej, żyję. Znowu był kilkumiesięczny ciąg, to nawet nie wchodziłam na forum bo aż wstyd. Trzeba będzie znowu się zabrać za rzucanie tego. Teraz tylko czekam aż uda mi się dostać tydzień wolnego i chyba się za to zabiorę. Szczerze mówiąc mam już tego dosyć i wkurwia mnie ile kasy na to idzie.
U Ciebie wszystko dobrze?
Tak wszystko wporządku super że się odezwałaś. Dużo rzeczy mam do roboty DOM i wokół niego.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 3 / 0
@xantiago
Nie no, detox domowy będzie.
Mieszkam za granicą już połowę życia, byłam w ośrodku na detoxie i szczerze mówiąc nie podpada mi to, przymusowo nakarmili by mnie lekami a nie chce.
Teraz już tylko pale, co prawda kupiłam w pewnym momencie nawet sprzęt, tak żeby mieć na wszelki wypadek ale dalej leży sobie ładnie zapakowany na dnie szuflady bo na szczęście mam bardzo zjebane kanały a do pracy nie mogę chodzić podziabana.
Także powinnam dać radę, jestem na sto procent przekonana że skręty są dużo łagodniejsze kiedy się tylko pali i do tego jeszcze ograniczy sie trochę dawki tak przez około tydzień zanim się całkiem odstawi. Nie mam dokładnego planu ale muszę się zmotywować i jak tylko uda mi się mieć kilka dni wolnych od pracy będę musiała się trochę pomęczyć.
  • 683 / 132 / 0
No to lepiej wyjeb ten sprzęt i niech Cię nie kusi walić po kablach, bo jak się przyzwyczaisz do tej drogi administracji to już z niej nie zrezygnujesz, na początku jest pewnego rodzaju strach połączony z adrenalina przed pierwsza iniekcja później to staje się pewnego rodzaju fetyszem i każda substancje która tą drogą podać można chce się później tak aplikować, przynajmniej ja tak mam, nawet sięgnąłem po metkata, myśle ze gdybym nie walił opio i.v to nie sięgnąłbym po metkata czy nie walił 3cmc i.v czy amfetaminy etc. Paliłem Browna jak już mialem dość spora tolerancje na morfinę i.v i jest zdecydowanie słabiej palona hera od Majki i.v, ale pukany Brown jest mega, tylko szkoda kasy, jeśli chodzi o moc nie ma ten syfiasty Brown jakiejś przepaści z morfina, a jak mam stałe dojście od magika na MST 200 i oxycontin 80 i czasami durogesic uda się wyhaczyć to mi cenowo lepiej to wygląda, a Browna sprowadzam sobie raz na jakiś czas bo jestem z województwa gdzie nie ma Browna i muszę załatwiać z innych województw głównie Grudziądz bądź Warszawa, w Poznaniu helu niestety nie ma, ale może i dobrze patrząc w skali uzależnienia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.