Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
  • 4291 / 698 / 2117
FAQ jest zbiorem odpowiedzi z tematu, w której toczyła się dyskusja. Dzięki temu tematowi szybciej i łatwiej dojdziesz do najważniejszych odpowiedzi, jakie Ciebie interesują. Temat zrobiłem z myślą o wszystkich tych, którym po prostu najzwyczajniej w świecie nie chcę się przebijać przez wielostronicowe strony i szukać wiadomości, jak to jednak podczas tych przesłuchań ze smutnymi panami dyskutować.

Pamiętajcie, to tylko zbiór odpowiedzi wszystkich użytkowników na forum. Temat ma za zadanie skrócić i ułatwić dostęp do danych, które mogłyby zaginąć w gąszczu tego tematu. Cytaty pochodzą z jednego tematu i mają za cel być rzeczami stricte informacyjnymi.

1. Jeżeli jestem podejrzany, to co mi przysługuje?
Spoiler:
2. Przesłuchanie przez policję, a fifka przy sobie?
Spoiler:
3. W jaki sposób mam się zachować podczas rozmowy ze smutnymi Panami?
Spoiler:
4. Co ze zdaniami podczas rozmowy?
Spoiler:
5. Co gdy Policjant staje się chamem i wszczyna niepotrzebne dyskusje?
Spoiler:
6. Jak sypać kogoś nieistniejącego, a zaspokajać ich głupie pytania?
Spoiler:
7. Co ze stworzonymi przeze mnie bajeczkami na Policji?
Spoiler:
8. Co ze świadkiem, jakie ma podstawowe najciekawsze prawa, do których może się uciec?
Spoiler:
9. Co w przypadku bliskich osób — a składania zeznań?
Spoiler:
10. Co ze składaniem zeznań, które by mnie obciążały?
Spoiler:
10. Czy osobę będąca głównym świadkiem w czyjejś sprawie karnej mogą wziąć w większe obroty po złożeniu zeznań jako świadek?
Spoiler:

Temat jest czysto informacyjnym zbiorem wszystkich ważniejszych odpowiedzi z tematu przewodniego, którym jest: jak-odpowiada-podczas-przes-uchania-t11190.html - wszystkie najważniejsze nowe odpowiedzi będą na bieżąco aktualizowane tak, abyście mieli do nich łatwiejszy dostęp, nawet bez pomocy używania wyszukiwarki. Po prostu, tylko z poziomu wejścia do tego tematu i wyszukania konkretnej odpowiedzi.

Uwaga, dyskusje toczymy tylko tutaj, w tym temacie i nigdzie więcej. ↴
jak-odpowiada-podczas-przes-uchania-t11190.html

Aktualny temat zostaje zamknięty z dniem stworzenia, czyli 11.04.2023 i będzie edytowany na bieżąco, a rozmowy i najważniejsze kwestie z poniższego tematu wynoszone tutaj.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.