Póżniej Jeszcze raz próbowałem podać w stopę wewnętrzna cześć poniżej kostki . Kiedyś tam udało mi się . A wczoraj podawałem i był problem . Już nie pamietam czy bolało czy góla rosła . W każdym bądź razie , miejsce wydaje się być lekko spuchnięte i z 45min po próbie zaczęło tam bolec . Przy chodzeniu przy dotyku i przy ruszaniu stopa . Siniaka jako takiego nie ma .
Boli do dziś .
Dzisiaj nie zauważyłem bąbla w środku strzykawki, zawsze był przy tłoczku, normalnie najpierw wstrzyknąłem powietrze a za nim był jeszcze lek...
Przeniesiono — Catch
Po podaniu metkata wystąpiła opuchlizna . Lekkie zaczerwienienie.
Nie boli. Nie jest ciepła za bardzo ta skóra. Żyła mi pękła i się rozlała. A ta opuchlizna powstała dopiero po kilku kilkunastu godzinach.
Smaruje heparyna i tribioticiem.
Lecieć do lekarza już czy to zejdzie.
Miewałem czasem podobne akcje. Ale tym razem duży strasznie obszar opuchl.
Przebilem ta skórę. Żadnej ropy. Tylko krew.
Proszę o poradę i pozdrawiam
Zdjęcia.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
https://zapodaj.net/c8067a199b5bd.jpg.html
https://zapodaj.net/e493c431df13d.jpg.html
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).