Póżniej Jeszcze raz próbowałem podać w stopę wewnętrzna cześć poniżej kostki . Kiedyś tam udało mi się . A wczoraj podawałem i był problem . Już nie pamietam czy bolało czy góla rosła . W każdym bądź razie , miejsce wydaje się być lekko spuchnięte i z 45min po próbie zaczęło tam bolec . Przy chodzeniu przy dotyku i przy ruszaniu stopa . Siniaka jako takiego nie ma .
Boli do dziś .
Dzisiaj nie zauważyłem bąbla w środku strzykawki, zawsze był przy tłoczku, normalnie najpierw wstrzyknąłem powietrze a za nim był jeszcze lek...
Przeniesiono — Catch
Po podaniu metkata wystąpiła opuchlizna . Lekkie zaczerwienienie.
Nie boli. Nie jest ciepła za bardzo ta skóra. Żyła mi pękła i się rozlała. A ta opuchlizna powstała dopiero po kilku kilkunastu godzinach.
Smaruje heparyna i tribioticiem.
Lecieć do lekarza już czy to zejdzie.
Miewałem czasem podobne akcje. Ale tym razem duży strasznie obszar opuchl.
Przebilem ta skórę. Żadnej ropy. Tylko krew.
Proszę o poradę i pozdrawiam
Zdjęcia.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
https://zapodaj.net/c8067a199b5bd.jpg.html
https://zapodaj.net/e493c431df13d.jpg.html
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.