Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 221 / 23
Ja już biorę selegilinę z 6 miesięcy, bardzo mi sie podoba jej działanie, chociaż potrafi być w małych dawkach (w szczególności w zimę przez obniżenie serotoniny przez brak słoneczka) trochę depresyjna (dlatego dbamy o witaminę D, dietę z tryptofanem i jest wtedy AUUU). Nie polecam zabawy z PEA no chyba, że jesteście na tyle pewni siebie, że nic nie odjebiecie.

PS: PEA z czystego ceremonialnego kakao czy po zjedzeniu dużej dawki DLPA nie jest jakoś odczuwalna, można szamać
  • 619 / 115 / 0
Dziwna sprawa, bo po miksie sele z baclo to się zajebiście spać chce. Kiedyś tak nie było, co może być przyczyną?
  • 58 / 14 / 0
Widzę, że z kolei z tramadolem nikt tutaj nie łączył sele?
W razie pytań nt. diagnozy oraz farmakoterapii, chętnie podejmę dyskusję na PW.
  • 619 / 115 / 0
@dramenbejs Łączyłem sele, z paro i benzo. Mocne pobudzenie było. Jak dodałem trampka to wyjebało mnie tak, aż się na SORze znalazłem. Opętanie i ZS dostałem.
  • 1174 / 221 / 23
@dramenbejs
Ja brałem na bóle 75mg tramadolu z około 10mg selegiliny i nie umarłem, jednak to dawka, która słabo blokuje MAO-A. Powyżej tej dawki pewnie może się robić niebezpiecznie. Za to miałem problemy już np. biorąc 2.5g tryptofanu na sen, to miałem wtedy CEVy, poty i sny o czarnych dziurach
  • 99 / 5 / 0
Czy mogę wziąć selegilinę przyjmując bardzo niewielką dawkę sulpirydu - 25mg dziennie? Lekarz chce żebym zamienił te leki, ale mam trudność z całkowitym odstawienien sulpirydu przez znaczne pogorszenie samopoczucia.
  • 60 / 2 / 0
Czy do leku ssri lub snri można brać maks dawkę do 5mg sellegelinę?
  • 56 / 8 / 0
A ja mam pytanie o przyjmowanie selegiliny podjęzykowe/przezpoliczkowe, bo wiadomo, że przy takim przyjęciu biodostępność jest większa około 4-krotnie, czy to znaczy, że np. dawka 5 mg podjęzykowo blokuje już MAO-A jak 20 mg doustnie? Czy może to są jakieś inne przeliczniki i tak to nie działa?
  • 29 / 3 / 0
A jak z przyjęciem p.r, sniff czy iv?
Biodostepnosc powinna być prima sort.

I czy ktoś mixowal z bieda ketonami w celu podbicia bomby?

Nie znalazłem żadnego śmiałka w necie który zrobił ten miks.
  • 1174 / 221 / 23
@epiphone
Tak, dlatego ja biorę do 2.5mg z rana podjęzykowo. Dodatkowo dolicz, że trochę ci się rozpuści i połkniesz to walnij sobie 3mg

Fuzja - D5

<proszę o scalenie>
@mondrynarkus337
Dodam, że ja zmiksowałem kiedyś, ale w mniejszej dawce i nie było jakiejś większej różnicy. Za to znajomy miksował moklobemid (MAO-A) no to upadł z pianą w buzi i karetka, zajebista sprawa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych

Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.

Prezes PZU Ukraina odwołany. Straż graniczna wykryła w jego samochodzie narkotyki

Odwołanie prezesa PZU Ukraina potwierdziła już centrala PZU. — Dymisja jest spowodowana utratą zaufania do wymienionego menedżera – wyjaśnił w odpowiedzi na pytania Radia Zet Zbigniew Baranowski, dyrektor do spraw relacji z mediami w PZU.

Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu

Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.