Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
16:58 Po pierwszych 40 minutach podczas słuchania muzyki i pisaniem z przyjaciółmi na messengerze zacząłem czuć narastające ciepło. Leżałem tak myśląc nad tym że pewnie nic nie poczuje więcej, jednak byłem zaskoczony po godzinie zaczęło kręcić mi się w głowie czułem luz, muzyka grała inaczej potrafiłem się w nią wczuć.
17:20 po kolejnych 30 minutach musiałem wstać do toalety. Było bardzo dziwnie czułem się jakbym miał się za chwile wywrócić oddech był ciężki i nieprzyjemny a głowa nadal wirowała, a moja mowa totalnie się nie kleiła i co chwile gubiłem słowa lub tez się zacinałem lecz czułem się jakbym był odcięty os wszelkich problemów. Po załatwieniu swoich spraw wróciłem do leżenia i słuchania muzyki.
18:00 Poczułem szybko narastające ciepło w moim ciele, serce zaczęło bić jak szalone, lecz wiedziałem co zrobić, byłem spokojny bo wiedziałem ze z czasem to minie.
18:50 serce się uspokoiło jednak ciepło i radość czerpana z czystej muzyki nadal pozostała.
19:20 czuje się co raz bardziej normalnie, wszystko co czułem zaczyna przechodzić.
Sam nie wiem czy to placebo. Czułem się jakbym wypił kilka piw, wiec możliwe że 1 plateau weszło. Jak myślicie?
W ogóle w Polsce to bym to nazwał Styropianian dekstrometorfanu :D
No dziwna rzecz, niezalecana. Stąd wziął się pomysł tzw. agent lemona - czyli żeby sprowadzać ten styropianian do freebase, a potem robienia soli z kwaskiem cytrynowym, czyli cytrynian dekstrometorfanu. No ale my w Polsce nie musimy na szczęście.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.