Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1600 / 550 / 0
No i pora na przerwę. Szybko poszło. Przed listopadem nie paliłem prawie rok, zacząłem popalać na początku grudnia po wyjeździe do NL i aktualnie taki zestawik jak na zdjęciu to na 3 dni mi starcza. Muszę sie zatrzymać, kiedyś gram mi starczył na kilka dni, jak na nielegalu w PL paliłem. Chciałbym zeby taki zestaw starczył mi chociaż na tydzień... Moze tydzień palenia i tydzień przerwy? Robi ktoś tak? Daje rade tolerancje troche obniżać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 826 / 252 / 0
Najlepiej przestać w ogóle na miesiąc czy dwa a potem zacząć od nowa. Nie oszukujmy się. Ani trybu wikendowego ani tygodniowych przerw nie utrzymasz. Nasz typ tak już ma. Samo takie planowanie świadczy o wjebaniu i nie wróży pozytywnych rezultatów.
Rok temu doszło do mnie, że przepalam circa 400-450 euro w miesiąc i nie licząc 3 miesięcznego ciągu w trakcie którego mi się odkleiło i zrobiłem przerwe od wszystkiego, od tej pory pale na spokojnie. Kiedy mi się zachce a rzecz tkwi w tym, że większość czasu mi się nie chce. Pisałem już o tym kiedyś. Fajnie jest jarać od samego rana (przynajmniej jakiś czas) ale nie jest to do niczego potrzebne. Lepiej traktować THC jak normalny narkotyk który bierze się przy okazji a nie codzienną szczyptę magicznej przyprawy dla słodkiego miłego życia, bo wtedy ta magia znika bezpowrotnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 605 / 156 / 0
System tydzień palenia i tydzień przerwy raczej nie zadziała. U mnie zawsze po detoksach jak zapaliłem 3-4 dni z rzędu, to kończyło się ciągiem. trawa zmniejsza motywację i takie postanowienie ograniczenia przestaje być istotne.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 58 / 4 / 0
Dokładnie tak jak wyżej pisali system palenia tydzień palenia i tydzień przerwy nie nada się bo kannabinole długo siedzą w organizmie.
  • 4324 / 699 / 2117
Prędzej tydzień palenia, trzy abstynencji. Wtedy miałoby to jakikolwiek sens. Tydzień/tydzień to chyba jedna z najgorszych, która kompletnie się nie sprawdzi.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / / 0
Palę marihuanę co 3 miesiące. Nie jest to często, ale od czasu do czasu lubię się zrelaksować i odpocząć przy zapalonym joint. Nie uważam tego za problematyczne, ponieważ potrafię kontrolować swoje użycie i nie pozwala ono na to, by stało się ono uzależnieniem. Palenie marihuany jest dla mnie przyjemnym sposobem na relaks i odprężenie po ciężkim dniu w pracy.
  • 1600 / 550 / 0
No dobra, bo nie chcę aż tak marnować materiału dla ciągłego poczucia niedostatecznego usatysfakcjonowania narkotycznego. Spaliłem co miałem do końca i poczekam dwa tygodnie przed następnymi zakupami w kofiku. Pech, że mam daleko bardzo do smartshopa, żeby się wspomóc w codzienności kratomem albo truflami. No nic, jeszcze zawsze ten DXM można wziąć od biedy raz na miesiąc... Przerwa dobrze zrobi, moze w końcu kupię waporyzator i rzeczywiście 3 gramy mogłyby starczyć na tydzień. Byłoby idealnie. Teraz mógłbym spalić trzy w kilka godzin i czuć za mało.
Jak to mówi Kononowicz: łeeeh.
  • 605 / 156 / 0
Jak mozesz to lepiej odstaw wszystko, bo kiedyś suplementowalem się alkoholem i wyszło jak zwykle: utrata kontroli i ciąg. To są krzyżowe zależności, jak jesteś politoksykomanem.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 1 / / 0
Wie ktoś może dlaczego jak kiedyś paliłem trawę to było zajebiście a teraz całkiem inaczej mnie klepie, pojawia mi się miliard różnorakich myśli a kiedyś tak nie mialem?
Może ktoś też odczuł podobny efekt?
  • 12487 / 2425 / 0
Czy tylko ja mam wrażenie, że podobne pytania pojawiają się średnio co drugą stronę?
Tzn. jak miałeś wcześniej? W ogóle nie myślałeś, czy tylko mniej intensywnie? Ludzie wraz z wiekiem dojrzewają i pojawianie się myśli w głowie to naturalna sprawa.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.