Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
Pierwsza zabawa z clonazolamem od 3 lat skonczyla sie opierdoleniem 5mg i totalnym blackoutem. Cudem jest to że nie odjebalem nic glupiego prosze uważajcie z tą substancją było pięknie ale do czasu.
  • 446 / 18 / 0
Jak sprawuje się sort w kolorze seledynowym? Jest to siekiera dla samobójców, czy można wziąść mała dawkę i funkcjonować? Fajnie jakby się ktoś wypowiedział.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 199 / 16 / 0
SlawomirAnonim mocne rc benzo. Pół tablety już dobrze czesze bynajmniej mnie osobe bez tolerki 🙃
Najlepiej wziąć sobie 1 tabse a reszte schować gdzies daleko wtedy nie ma ryzyka opierdolenia wiekszej ilosci.
Fatal Error.
  • 443 / 13 / 0
@SlawomirAnonim w kolorze seledynowym to mało szczegółowo ? W sensie skąd ?
  • 4894 / 853 / 0
Przede wszystkim to mowa o pillsach czy o prochu?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 446 / 18 / 0
Pillsy 0,6 mg w kolorze seledynowym od vendora na B . Na pierwszy raz chce wziąść pół pillsa, czyli 0,3
Mikołaj Jaska
  • 566 / 29 / 0
17 stycznia 2023SlawomirAnonim pisze:
Jak sprawuje się sort w kolorze seledynowym? Jest to siekiera dla samobójców, czy można wziąść mała dawkę i funkcjonować? Fajnie jakby się ktoś wypowiedział.
Ogólnie to nie wiem czy 0.3 to nie za dużo jak nie masz tolerki. To zalezy, czy chcesz rozgonić chmury czy chcesz chodzić z bananem na twarzy przez parę h i nic nie pamiętać xd
rchiro the best
  • 446 / 18 / 0
@drpepper
Chodzi mi o dobry nastrój, nie o ciężką bombę. Z flualprazolam em zrobiłem podobnie. Ćwiartkę 0,25 była już odczuwalna fajnie. A z tego co tu czytam to są to substancje porównywalne mocą. Tolerke mam małą na ten moment. Nie jest na pewno zerowa
Mikołaj Jaska
  • 389 / 99 / 4
Miałem ostatnio trochę do czynienia z aptecznymi benzo, bo chciałem powtórzyć euforyczne przeżycia z rc-klonem za czasów jego legalności i moje próby okazały się nieco rozczarowujące. Która z dostępnych w obrocie aptecznym benzodiazepin najbardziej przypomina klonazolam? Oczywistą odpowiedzią wydaje się klonazepam, ale brakuje mi w nim czegoś. Jaki apteczny lek (lub może kombinacja dwóch leków) jest w waszej opinii najbardziej zbliżony profilem działania do klonazolamu?
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 4894 / 853 / 0
Klonazepam+alpra moim zdaniem. Ostatnio taki mix spróbowałem i przypominał trochę klonazolam, jednak zaznaczam że trochę. Bo nie uzyskasz żadnym mixem aptecznych działania klonazolamu.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.