Mikołaj Jaska
Najlepiej wziąć sobie 1 tabse a reszte schować gdzies daleko wtedy nie ma ryzyka opierdolenia wiekszej ilosci.
Mikołaj Jaska
17 stycznia 2023SlawomirAnonim pisze: Jak sprawuje się sort w kolorze seledynowym? Jest to siekiera dla samobójców, czy można wziąść mała dawkę i funkcjonować? Fajnie jakby się ktoś wypowiedział.
Chodzi mi o dobry nastrój, nie o ciężką bombę. Z flualprazolam em zrobiłem podobnie. Ćwiartkę 0,25 była już odczuwalna fajnie. A z tego co tu czytam to są to substancje porównywalne mocą. Tolerke mam małą na ten moment. Nie jest na pewno zerowa
Mikołaj Jaska
I thought I was someone else, someone good
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.