Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1874 / 304 / 0
Nikt jeszcze na udar/zawał nie umarł na skutek spalenia marihuany, więc nie będziesz tym pierwszym.

Przyczyna prędzej tkwi w spadku cukru i poczuciu osłabienia szczególnie jak nie jest się wyjadaczem. Zjedz coś słodkiego i się uśmiechnij, przestaj płakać że umrzesz albo zmień narkotyk lol
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 483 / 143 / 0
14 stycznia 2023CieplaPoduszka pisze:
@kaelimwen przejarales sie i spanikowales , OEVy sa mozliwe na wyzszych dawkach jak najbardziej . Nastepnym razem zamiast mierzyc tetno i poglebiac wkretki po prostu sie poloz i zjedz cos slodkiego ...
ja dziś po 0.3g miałem OEVy ale to może być kwestia tego, że wczoraj brałem grzyby i nie jaram za dużo, poprzednio zapaliłem mj prawie rok temu, pierwszy raz z bonga i wtedy miałem jedynie CEV'y.

Na drugi dzień po grzybach poszedłem zapalić. Pod koniec skręta zacząłem już czuć się bardziej wyluzowany, a jak wszedłem do mieszkania to zacząłem widzieć małe OEVy. Położyłem się z muzyka na słuchawkach i pojawiły się również CEVy, które zaczęły się nasilać.

Po chwili zacząłem się rozpływać, było mega przyjemnie, nie powiem, że idealnie, bo suchość w ustach była nieprzyjemna, co w odczuciach powodowało drobne fale nieprzyjemności w całym morzu przyjemności. Muzykę było czuć całym ciałem, w szczególności tą z mocnym szybkim bitem. Jednak Wolne kawałki też były mega przyjemne a muzyka tak rozwarstwiona, że było słychać więcej szczegółów.

Visuale były bardziej płaskie niż po grzybach, oraz kolorystyka się trochę różniła. Jednak dużo mocniej działał algorytm wyszukiwania twarzy i widziałem różne twarze we fraktalach.

Potem w sumie typowa faza po ziole, gastro, zmienione myślenie, chciało się śmiać itp.
  • 479 / 72 / 0
15 stycznia 2023aurora20 pisze:
Nikt jeszcze na udar/zawał nie umarł na skutek spalenia marihuany, więc nie będziesz tym pierwszym.

Przyczyna prędzej tkwi w spadku cukru i poczuciu osłabienia szczególnie jak nie jest się wyjadaczem. Zjedz coś słodkiego i się uśmiechnij, przestaj płakać że umrzesz albo zmień narkotyk lol
Kiedyś już wstawiałem wykres na forum, szybciej dostaniemy zawał serca po seksie niż po mj.
  • 479 / 72 / 0
@IGotHigh909 @motocyklista
Ja nie mam żadnej tolerki, palę po 0,1 g na wieczór, ostatnio częściej, bo nie 1 raz na tydzień, a dwa/trzy.
I po tym czasie tak samo upalam się jak w sierpniu, kiedy zaczynałem.
  • 483 / 143 / 0
Ja wczoraj przykładowo miałem wrażenie że serce mi mega mocno bije, ale stwierdziłem że tylko tak to czuję i powinienem zachować spokój więc zmierzyłem sobie tętno i tylko trochę było podwyższone, więc już się w pełni uspokoiłem. Według mnie najważniejsze to nie wkręcać sobie że coś się dzieje tylko sobie myśleć że to tylko percepcja się zmieniła.
  • 2535 / 594 / 0
Po co mierzyć tętno jak i tak wiadomo,że po marihuanie nie umrzesz.To jest pierwszą rzecz jaką sobie powinieneś uświadomić.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 143 / 0
tego to byłem świadomy, a zmierzenie tętna to było kilka kliknięć na zegarku które mnie dodatkowo uspokoiły
  • 4290 / 698 / 2117
Dla mnie traciła moc, kiedy waliłem ostro ciągami. Jak z przerwami się bawiło przy ognisku, to tak jak pisałem, zawsze miała solidne kopyto. Kilka razy jak się dobrze wysprzęgliło, to waliło jak Najman o matę. Kwestia gustu. Pare razy trafiło się kilka takich ziółek, które formalnie prawie nie kopały nawet podczas palenia dużych ilości. Albo słabe, albo tolerka zajebiście rosła. Tylko wtedy ziomów i panienek też dookoła nie klepało, więc trefniak musiał być, a nie stracenie mocy.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 537 / 48 / 0
@Pingwino Jak nie wyrobiłeś sobie tolerki to nie poczujesz różnicy. A ciężko ją sobie wyrobić paląc raz na tydzień, szczególnie jeśli nigdy jej nie miałeś wyrobionej.
  • 479 / 72 / 0
@motocyklista jest to coś wspaniałego, tyle tutaj zebranych osób pisz, jak szybko im idzie tolerka w górę, że nawet po 1-2 g dziennie palą, a ja potrafię narajać się 0,05g w komorze z wypełniaczem w postaci CBG.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.