Reszta nie pasująca do powyższych
  • 1744 / 573 / 0
Dostępne w większości smartshopów.
Kupowałem z tego sklepu: https://indian-spirit.nl/happy-caps/
Nie traktujcie jako reklamę, po prostu jest niedaleko sklep stacjonarny, a to ich strona. Co mogę o nich powiedzieć?

Na razie próbowałem tylko jednych, Trip-E, no i na pewno brać jedną sztukę jak na opakowaniu to śmiechu warte. Muli i męczy żołądek, ale podejrzewam, że mniej, niż HBWR w formie nasionek. Po jednej lekko zmienione myślenie i w sumie tyle. Dopalenie niedużego buszka salvii x10 spowodowało doznania a'la DMT przez trzy minutki, potem powrót do nicości. A póki co ta szałwia na mnie nie działa, więc to było wzmocnienie tych kapsułek jedynie. Po 4 godzinach wziąłem drugą kapsułkę, póki co bez efektów.

Wydaje mi się, że to chujowa i nieopłacalna opcja, patrząc na skład pozostałych wariantów Happy Caps. W każdym razie tematu nie widzę, a dla odwiedzających Niderlandy przyda się temat, gdzie można o tym napisać.

Jak przetestuję więcej kapsułek, dam znać.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.