Reszta nie pasująca do powyższych
  • 1581 / 543 / 0
Dostępne w większości smartshopów.
Kupowałem z tego sklepu: https://indian-spirit.nl/happy-caps/
Nie traktujcie jako reklamę, po prostu jest niedaleko sklep stacjonarny, a to ich strona. Co mogę o nich powiedzieć?

Na razie próbowałem tylko jednych, Trip-E, no i na pewno brać jedną sztukę jak na opakowaniu to śmiechu warte. Muli i męczy żołądek, ale podejrzewam, że mniej, niż HBWR w formie nasionek. Po jednej lekko zmienione myślenie i w sumie tyle. Dopalenie niedużego buszka salvii x10 spowodowało doznania a'la DMT przez trzy minutki, potem powrót do nicości. A póki co ta szałwia na mnie nie działa, więc to było wzmocnienie tych kapsułek jedynie. Po 4 godzinach wziąłem drugą kapsułkę, póki co bez efektów.

Wydaje mi się, że to chujowa i nieopłacalna opcja, patrząc na skład pozostałych wariantów Happy Caps. W każdym razie tematu nie widzę, a dla odwiedzających Niderlandy przyda się temat, gdzie można o tym napisać.

Jak przetestuję więcej kapsułek, dam znać.
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.