W moim malym miescie uslyszalem ze pusto na magazynie od 3-4 tyg i żebym szukał w innym mieście.
Aurora 20%
24 listopada 2022muproject pisze: Jak z dostępnością [...]
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czy od razu można z tego zrobić ciasteczka?
17 listopada 2022FajnieJest pisze: Uwaga: Aurora 8/8 10g za 280zl u dostania w aptekach Premium-Lek Katowice MNO8, oraz w Lublinie. Data waznosci: 31/12/2022. Info z instagrama @konopnyfarmaceuta
Po lewo Aurora 22% aka Ghost Train Haze - sativa.
Po prawo Canopy Growth 8%/7% THC/CBD. Nie znam "niehandlowej" nazwy odmiany.
Ładniutka na aurora, niestety nie ma jej w Warszawie :(
Canopy Growth 8%/7% mam i bardzo fajnie na mnie działa, lubię ten stan pobudzenia i kreatywności. Mam nadzieję, że jeszcze lepszy efekt jest po Aurorze 22.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.