Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Diklofenak jest dość silny (tak samo jak ketoprofen), więc przy lżejszych bólach może wystarczyć ibuprofen.
Skończyło się po ekstrakcji na dwóch tabletkach antidolu. Jednak to silny lek i ostrzegam, lepiej chyba zabawiać się w okolicach ^ ketoprofenu albo nawet posiłkować się apapami, jeżeli pomagają.
Ibup / Apap / Oraz Apap Sprint (lub coś ala to). Takie, które mają szybkie działanie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nie boli mnie o ile nic nie siedzi w tej dziurze.
Dentysty sie mega boje. Zwłaszcza ze będzie musiał rozcinać dziąsło.
Zapisać sie na NFZ czy organizm sam sobie poradzi, tak jak do tej pory mu to idzie.
Mam tez kilka „pół zębów” tez nie bolą dopoki cos w nie nie wlezie. Co z tym działać?
Mowie, dentysty unikam jak ognia.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Zapisujesz się i lecisz. Ja byłem kiedyś stałym bywalcem dentysty (problem z dziąsłami) zarastały mi dziąsła na zęby i robiły się dziury. Wpierw zapisywany byłem na wycinanie dziąseł, potem na naprawę dziur.
Po dwóch miesiącach (bywając u dentysty 2-3 razy w tyg) ostatnie 5 znieczuleń na mnie nie działało (dalej czułem ból) takiej tolerki się dorobiłem, także zobacz, jaki to okres czasu musi być, żebyś coś poczuł.
Działają mega znieczulenia. Dentyści są bardzo wyrozumiali. Rób, póki możesz, bez dentysty średnio sam coś zaradzisz.
U mnie jest taki problem ze wszyscy przyjmują prywatnie…. Dziura ozonowa
Jednie dzieci
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.
Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech rozdaje własnoręcznie wyhodowany susz
Pierwszy legalny klub marihuany w Niemczech: Mała miejscowość w Dolnej Saksonii zapisuje się na kartach historii jako pierwsze miejsce w Niemczech, gdzie członkowie klubu „Cannabis Social Club” (CSC) mogli legalnie odebrać samodzielnie wyhodowaną marihuanę. Wydarzenie to jest teraz szeroko komentowane jako pierwszy w Niemczech przypadek legalnego udostępnienia marihuany poza celami medycznymi.