Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Nie znalazłem odpowiedzi. Kilka dni temu wystartowałem GT, w sierpniu jednak nie będzie mnie na dwa tygodnie. Do tego czasu myślę że zdążę zrobić dwa flushe, ale nie chciałabym się pozbywać ciastka, ale je na jakiś czas zapauzowac. Jeden koleżka mówi że mogę śmiało mrozić, ale nie chcę zabić grzybni. Czy można mrozić? Może lepiej tylko do ciemnego pudełka i do lodówki?
Z góry dziękuję za pomoc
  • 690 / 310 / 0
derpole13
Śmiało możesz mrozić :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.