Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tematu paliłem specyfiki Tajfun oraz Duszek. Mega pizda przypominająca nieco zioło. Normalne zioło potem mnie przez miesiąc nie kopało. Ale to były początki na stacjonarkach jak jeszcze nie nie było to jawną trucizną. Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy (stacjonarki/rc/cały ten syf mam na mysli)
Stacjonarki się uchowały do końca 2017 roku u mnie w mieście, te to dopiero sprzedawały kosiory xd To były czasy mdmb chminaca czy hui wie czego, przy tym Taifun to był lekki blancik.
Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy
Na dniach bede mil pare nowych substancji do testow,Moze ktos z was slyszal o nich ? Jakie Maja dzialanie I jak dawkowac ?
Thgj2201
6BR-ABD
5F-ADB-A6L
AMB-3DP
5F-BPO-033
8BRADB-2201
Pozdrawiam :)
Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
Te pinaki abd to całkiem niezłe były pamiętam.
Co do tych "RC vendorów" jak się ustaliło żeby ich tak nazywać, haha.
To większość to dzbany, nie kumające BHP tak jak kiedyś użytkownik EjFinn tutaj powiedział że to wygląda jakby sebixy to sprzedawały "już do ciebie leci paczka mordunio" ale EjFinn to już jest wrak, szkoda go.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.