Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tematu paliłem specyfiki Tajfun oraz Duszek. Mega pizda przypominająca nieco zioło. Normalne zioło potem mnie przez miesiąc nie kopało. Ale to były początki na stacjonarkach jak jeszcze nie nie było to jawną trucizną. Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy (stacjonarki/rc/cały ten syf mam na mysli)
Stacjonarki się uchowały do końca 2017 roku u mnie w mieście, te to dopiero sprzedawały kosiory xd To były czasy mdmb chminaca czy hui wie czego, przy tym Taifun to był lekki blancik.
Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy
Na dniach bede mil pare nowych substancji do testow,Moze ktos z was slyszal o nich ? Jakie Maja dzialanie I jak dawkowac ?
Thgj2201
6BR-ABD
5F-ADB-A6L
AMB-3DP
5F-BPO-033
8BRADB-2201
Pozdrawiam :)
Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
Te pinaki abd to całkiem niezłe były pamiętam.
Co do tych "RC vendorów" jak się ustaliło żeby ich tak nazywać, haha.
To większość to dzbany, nie kumające BHP tak jak kiedyś użytkownik EjFinn tutaj powiedział że to wygląda jakby sebixy to sprzedawały "już do ciebie leci paczka mordunio" ale EjFinn to już jest wrak, szkoda go.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.