Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tematu paliłem specyfiki Tajfun oraz Duszek. Mega pizda przypominająca nieco zioło. Normalne zioło potem mnie przez miesiąc nie kopało. Ale to były początki na stacjonarkach jak jeszcze nie nie było to jawną trucizną. Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy (stacjonarki/rc/cały ten syf mam na mysli)
Stacjonarki się uchowały do końca 2017 roku u mnie w mieście, te to dopiero sprzedawały kosiory xd To były czasy mdmb chminaca czy hui wie czego, przy tym Taifun to był lekki blancik.
Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy
Na dniach bede mil pare nowych substancji do testow,Moze ktos z was slyszal o nich ? Jakie Maja dzialanie I jak dawkowac ?
Thgj2201
6BR-ABD
5F-ADB-A6L
AMB-3DP
5F-BPO-033
8BRADB-2201
Pozdrawiam :)
Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
Te pinaki abd to całkiem niezłe były pamiętam.
Co do tych "RC vendorów" jak się ustaliło żeby ich tak nazywać, haha.
To większość to dzbany, nie kumające BHP tak jak kiedyś użytkownik EjFinn tutaj powiedział że to wygląda jakby sebixy to sprzedawały "już do ciebie leci paczka mordunio" ale EjFinn to już jest wrak, szkoda go.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.