Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tematu paliłem specyfiki Tajfun oraz Duszek. Mega pizda przypominająca nieco zioło. Normalne zioło potem mnie przez miesiąc nie kopało. Ale to były początki na stacjonarkach jak jeszcze nie nie było to jawną trucizną. Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy (stacjonarki/rc/cały ten syf mam na mysli)
one by one we will take you
Stacjonarki się uchowały do końca 2017 roku u mnie w mieście, te to dopiero sprzedawały kosiory xd To były czasy mdmb chminaca czy hui wie czego, przy tym Taifun to był lekki blancik.
Jedyna rzecz jakiej w ogóle spróbowałem z dopalaczy
Na dniach bede mil pare nowych substancji do testow,Moze ktos z was slyszal o nich ? Jakie Maja dzialanie I jak dawkowac ?
Thgj2201
6BR-ABD
5F-ADB-A6L
AMB-3DP
5F-BPO-033
8BRADB-2201
Pozdrawiam :)
Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
Te pinaki abd to całkiem niezłe były pamiętam.
Co do tych "RC vendorów" jak się ustaliło żeby ich tak nazywać, haha.
To większość to dzbany, nie kumające BHP tak jak kiedyś użytkownik EjFinn tutaj powiedział że to wygląda jakby sebixy to sprzedawały "już do ciebie leci paczka mordunio" ale EjFinn to już jest wrak, szkoda go.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.