w oddziale InPost., a następnie tego samego dnia Przesyłka trafiła do oddziału InPost, skąd miała wyruszyć dalej - status godzina około 20 -stoi ciągle w oddziale. Inne przesyłki w tym czasie już są w paczkomatach albo sobie podróżują, ta stoi.
Jak prawnie najlepiej ugryźć taka sytuację dla klienta, który podał swoje prawdziwe dane, a okaże się że paczka wpadła? Jak postąpić? Utworzyłem zgłoszenie. Zawartość jaką wysyłam w 70% to opio, zaś 30% benzo. O dziwo tam gdzie było opio wszystko ładnie poszło.
Miał ktoś taką sytuacje i jak sobie z nią poradził?
Poślizgi się zdarzają.
masz w zupełności racje, paczka doszła :) jeden problem znikł, pojawił sie drugi... nie wiem nawet gdzie i w jakim dziale go umieścić, ponieważ chciałbym się z kimś skontaktować z sieci orange, kto siedzi że tak powiem w systemie :) mowa tutaj oczywiśćie o kwestiach bezpieczeństwa
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.