Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
A wiec mam zrobiona nalewke z powoju (Argyreia nervosa). Na innym forum wyczytalem ze fenomenalnie poprawia pamiec. Chcialbym przetestowac. Dosypalem 100 ziaren do 0.3L 40% alkoholu i stoi to juz 4 dni. W miedzyczasie jednak znalazlem informacje ze skorupa zawiera jakas trucizne. Stad moje watpliwosci.
Co zrobic zeby w tej sytuacji uzyskac najzdrowsze lekarstwo.
Daj znać czy widać efekty.
Pzdr
Mnie tez bardzo interesuje nalewka z powoju a konkretnie ta poprawa pamięci równie dobrze może być to zwykły mit, ale póki, co będę przeprowadzał badania z nasionkami extrakcja jest w toku. Ciekawe, jaki to składnik tych nasion ma tą pamięć niby poprawiać ja próbowałem juz wielu sposobów na poprawienie zdolności zapamiętywania i jak na razie nic nie działało lepiej niz. stary sprawdzony stymulant, którego wolę unikać żeby sie nie wkopać w coś. Ostatnio coś widzę ze na forum mało, kto sie interesuje powojami a mi tak sie marzy ta czysta krystaliczna kwaśna fazka.
PS. jak z legalnością takiego trunku?
oto moja lawina pytań mam nadzieję że przynajmniej na część ktoś mi odpowie.
( generalnie ZAWSZE spirytus MAX % )
Leżakowanie każdej to ok 4 tygodni, by całkowicie wyciągnąć zawartość surowca.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości
Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.