Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Zostało Wam to? Po takim wstępie chyba tego nie dojedliscie także podeslijcie gdzieś próbkę do sinu np, oni chyba w PL to sprawdzają.
Po dzisiejszym robię przerwę
28 marca 2022agentwiadro pisze: Elko poszukuje pomocy w rozpoznaniu tematu ktory ostatnio wpadl mi w lapy, co prawda nie kryje sie za nim zadna tragiczna historia ani nic, szukam z czystej ciekawosci.
Krysztal bez zapachu, Metno-bialy, dosyc twardy.
Podloze chyba glownie euforyczne i co mnie dosyc zdziwilo to chyba kompletny brak stymulacji albo mocno znikomy. Do tego niemilosiernie wali po nosie, az odechciewa sie wciagac ;-;
Ketoniarzem nie jestem, to tylko moja spekulacja.
Po dzisiejszym robię przerwę
post oryginalnie opublikowany w dziale amfetamina - surv
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.