U mnie lepiej sprawdzała się chociażby mirtazapina lub kwetiapina
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
22 lipca 2021zburzony pisze: Ja liczyłem na mianserynę lub właśnie mirtę, ale dr zasugerował chlorprotixen a że nie chcę go drażnić wybieraniem sobie leków zgodziłem się, bo i tak mogę zawsze nie wykupić a miansę dostanę pewnie od innego. Kiedyś brałem tego chlora i pamiętam że te 15 mg mogłem brać nawet w dzień, na spanie 2 lub 3 i nawet spałem
22 lipca 2021Polapola2137 pisze: Czy ktoś mi jest w stanie w sensowny sposób wytlumaczyc jak to jest, ze po 15mg chloro nie jestem w stanie chodzić, mam problemy z przełykaniem śliny i oddychaniem. Na drugi dzień nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Dostalam chloro żeby nie brać benzo, przy czym nigdy po benzo nie miałam takich objawów.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.