U mnie lepiej sprawdzała się chociażby mirtazapina lub kwetiapina
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
22 lipca 2021zburzony pisze: Ja liczyłem na mianserynę lub właśnie mirtę, ale dr zasugerował chlorprotixen a że nie chcę go drażnić wybieraniem sobie leków zgodziłem się, bo i tak mogę zawsze nie wykupić a miansę dostanę pewnie od innego. Kiedyś brałem tego chlora i pamiętam że te 15 mg mogłem brać nawet w dzień, na spanie 2 lub 3 i nawet spałem
22 lipca 2021Polapola2137 pisze: Czy ktoś mi jest w stanie w sensowny sposób wytlumaczyc jak to jest, ze po 15mg chloro nie jestem w stanie chodzić, mam problemy z przełykaniem śliny i oddychaniem. Na drugi dzień nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Dostalam chloro żeby nie brać benzo, przy czym nigdy po benzo nie miałam takich objawów.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.