Brałem przez rok SSRI i podczas palenie czułem się świetnie. gdy paliłem bez leków to potrafiłem mieć lęki, a razem z SSRI tych lęków nie było. Natomiast z SNRI faktycznie jakaś depresja i lęki się nasilały.
I teraz skoro ułatwiłem wielu osobom możliwość sprawdzenia interakcji swoich leków z cbd/THC, bardzo bym prosił by ktoś kto się na tym zna rzucił okiem w ulotkę Aciprexu, której kawałek również załączam i sprawdził możliwe interakcje, gdyż wg mojej interpretacji należy natychmiast cbd odstawić (podnosi dawkę ssri) a THC nie miesza mi? Z góry dziękuję :)
18 grudnia 2020bnxxx pisze: Czy podczas brania mianseryny zauważyliście jakieś zmiany przy paleniu mj? Palę od 1,5 roku średnio raz na tydzień, tolerka całkiem niezła. Od lutego do końca maja brałem escitalopram 10mg i sedam 1,5mg przy paleniu było wszystko git. Od 3 tygodni biorę escitalopram 10mg, miansec 10mg i alprox 0,5mg, po 2 tygodniach brania leków zapaliłem i ogólny stan po paleniu był inny niż zawsze - znaczne spłycenie fazy, pobudzenie, taki dziwny focus i totalny brak zajebania na oczach, otępienie. W wieczór palenia nie brałem leków, tylko escitalopram i 0,25mg alproxu z rana. 2 dni później sytuacja się powtórzyła. Po tych sytuacjach odstawiłem alprox z rana co poskutkowało mniejszym zajebaniem w ciągu dnia a od 2 dni nie biorę go wcale i bez alproxu czuję się lepiej. Czy ktoś miał podobnie albo wie jakie mogą być przyczyny takich efektów po jaraniu?
21 listopada 2020Diux pisze: Od kilku lat biorę regularnie escitalopram 20mg i chloroprotixen na sen. Wczoraj dorzuciłem do tego jeszcze 2mg klonazepamu, po czym chciałem się zjarać. Towar który dwa dni wcześniej rozkładał mnie na łopatki, dzień później nie chciał mnie ruszyć. Paliłem lufe za lufą i za skurwysyna nie mogłem się tym ujebać...
paliłem lufe za lufą i za skurwysyna nie mogłem się tym ujebać...
MDMA nigdy z neuroleptykiem bądź ssri. Trzeba zrobić przerwę w lekach na ok miesiąc bo fluo ma bardzo dlugi czas półtrwania.
Nawet mała dawka MDMA może Cię wykręcić
07 marca 2021blokowiska666 pisze: Na mnie ganjitsu działa trochę słabiej na ssri, oraz jak się motzno przepalę to mogę mieć przez 2 dni obniżony nastrój.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające
Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.