Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 214 / 33 / 0
Za mało materiału albo maczek kiepski. Wysuszone mleko trzeba potraktować bezwodnikiem albo zwykłym octem - zalać, odparować,zalać woda i dobrze zagotować . Przy podawaniu nie będzie boleć.
  • 21 / 5 / 0
yo, jakbym zebrał opium z maczków to jak mogę je spożyć? Nie chce iv, nie chce na here tego przerabiać tylko opium poprostu chce zażyć jakoś, nwm oralnie może? Ale z tego co czytałem to słabiutko i bardziej powinno się wyjarać ale jaranie też słabe i IV w kurwe mniej trzeba i lepiej.

Mogę to opium jakoś wziąć poza IV i resztą zastrzyków?

I ktoś wkleji jakiś link albo da instrukcje jak z tego mleczka makowego i słomy razem i z samego mleczka zrobić heroine taką, którą można palić i wciągać bo tak jak mówiłem w zastrzyki się nie bawię

Pozdro i z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2024 przez OxycontinLoveLove, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 144 / 40 / 0
Nie ma takiej postaci heroiny, którą by można zarazem palić i wciągać, żadasz niemożliwego :(

Do wciagania to najprościej będzie zrobić odpał, z tym ze plaster jakos sproszkować zamiast rozpuścić w wodzie. Przepis znajdziesz w dziale mak, jednak by cos z tego bylo, potrzebujesz chocby podstawowa wiedze z chemii organicznej z zakresu preparatyki i dostęp do odczynnikow. A na początek sensowna ilosc surowca.

Jesli masz sporo, to najłatwiej i najbezpieczniej będzie z mleczka spreparowac opium zdatne do palenia i konsumpcji, (opis preparatyki w dziale syntezy, mleczko zaledwie wysuszone, nie nadaje się jeszcze do palenia bez dodatkowej obrobki.) a slome wysuszyć i zrobić makiware.

Jeśli masz malo, to cala zabawa będzie miec może i jakieś walory edukacyjne, oraz estetyczne (opium bardzo ładnie pachnie), niemniej znikome uzytkowe.
  • 21 / 5 / 0
@freezin9moon Okej, dzięki. Mogłbyś podlinkować jak heroine do wciagania zrobić?
I wiadomo może ile opium by wyszło z np 20g albo 50g mleczka z wysokomorfinowca? Jakis sposób na kalkulacje ile opium to ile np morfiny doustnie/IV lub oxy lub fenta żebym miał mniej wiecej pojęcie ile tego wziąć?

Dzięki wielkie.
  • 4 / / 0
Wiem że pytanie nie było do mnie ale jakieś 90procent mleczka to woda
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.